Lūk, šādas sievietes nedrīkst precēt

Ganāmpulkam nav interešu. Paskatieties ciešāk: nodarbojies ar niekiem, hobijs nav. Ne par ko neskumst, velk savu gauso dzīvīti.

Viņas pat pēcpuses palielina, lai izskrietu pie vīra un apbērnotos. Kad blakus ir likumīgais vīrs, tad gandrīz vienmēr sejas un pēcpuses izplūst.

Visā savā dzīvē šīs vecenes sev izvirza tikai divus mērķus: vīrs un bērns. Tikko kā abi mērķi ir sasniegti, “laimīgā sieva un mamma” kļūst par galīgi degradējušos būtni. Kā likums.

Un tas viss nebūtu tik šausmīgi, ja pēc apakšbiksēm pielīmēto ieliktnīšu “katrai dienai” smirdošajā purvā viņa nevilktu sev līdzi vīru. Bet velk taču! Vēl aiz bailēm, ka pazaudēs.

Lasi vēl: Pola Vokera spoks parādās Kubā filmējot Ātrs un bez žēlastības 8

Sajūt, ka vīram ar viņu ir garlaicīgi un pat nelabi, un dara visu, lai novilktu viņu līdz savam līmenim – līmenim, kurā viņas ovulācijas periods citām sievietēm kļūst neinteresants.

To visu viņa dara, ievelkot vīrieti savā sadzīvē: produktu saraksti viņam telefonā, bērnu krēsliņu informācija un viņas privātās ginekoloģes kontakti.

Sākumā vecis iekšēji pretojas, bet agri vai vēlu padodas. Un tad viņš atklāj, ka atrodas vienā gultā ar sievieti, kurai kaunuma mati  ir biezāki par īstajiem, un visas intereses noved pie “nopirkt”. Nav svarīgi – sev kleitu vai bērnam rotaļlietu.

Apzinājies visas sava stāvokļa šausmas, vīrietis pieskrien pie spoguļa un ierauga tajā ne vairs sevi – reiz modernu un jaunu, bet gan to, kurš ir līdzīgs viņa paša tēvam: apģērbā, frizūrā, figūrā, sejas izteiksmē.

Bet vēl kādus piecus gadus atpakaļ viņš bija moderns puisis ar drošiem dzīves plāniem. Viss sākās lēnām, bet pārliecinoši mainīties, kad viņa dzīvē ienāca vista, kura ar laiku metodiski visus plānus saknābāja.

Tā arī dzīvo. Izvelk.

Lai nepapildinātu tādu aunu baru ar savu klātbūtni – džeki, pievērsiet uzmanību ne tikai pupiem, bet arī sievietes interesēm!

Ja sievietē ir centieni, uguns – jūs ar viņu pilnīgi noteikti neizkūpēsiet.

Iespējams, jums kopā ar viņu būs sāpīgi, bet viņa nepārvērtīs jūs par iznīkušu pusimpotentu ar produktu sarakstu telefonā un detalizētu viņas ginekoloģijas izklāstu galvā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru