Lūk, šādi ir katras zodiaka zīmes sliktākie ieradumi!

VĒRSIS

Jums būtu jāmēģina nedaudz apslāpēt savs materiālisms. Jūs esat ideāls tirgotāju mērķis, jo pārāk kaismi esat aizrāvušies ar dažādām luksusa lietiņām un jaunākajiem gadžetiem. Jums vajadzētu atcerēties to, ka pasauli vada cilvēki, nevis lietas, turklāt materiālisms pilnīgi noteikti atstāj tukšumu makā.

DVĪŅI

Kāpēc jūs atliekat uz rītdienu to, ko varat izdarīt jau šodien? Ar šodienu… Tā ir jūsu devīze! Acīmredzot, lielais lietu skaits jums rada stresu, taču tā ir jūsu pašu vaina. Pārstājiet krāt uzdevumus un problēmas. Dariet un risiniet visu laicīgi!

VĒZIS

Jūsu uzmācīgā uzvedība un daudzās prasības ir izpostījušas ne vienas vien attiecības. Jums ir izteikta atkarība no cilvēkiem, un no tās būtu vēlams tikt vaļā. Cieniet citu cilvēku telpu un netraucējiet viņiem mierīgi elpot.

LAUVA

Jums ir jāpievēršas savai pašapziņai. Nemēģiniet izpatikt citiem, jo tas var pārvērsties par jūsu dzīves galveno mērķi. Atļaujieties būt paši, nostādiet personīgos mērķus un lieciet lietā maksimāli daudz pūļu, lai tos sasniegtu.

JAUNAVA

Nekas šajā pasaulē nav pilnīgi ideāls. Kāpēc jūs to prasāt no sevis un citiem? Augsti standarti – tas ir labi, taču darbā un attiecībās esiet piesardzīgāki, jo cilvēkiem tomēr ir trūkumi.

Lasi vēl: 6 zodiaka zīmes ar kurām sākot no 9.augusta notiks brīnumu lietas – šādi sola astroloģe…

SVARI

Pieņemiet lēmumu un pieturieties pie tā. Pārstājiet būt tik nepastāvīgi. Neizlēmība jums ļoti daudz ko var liegt. Tas attiecas arī uz cilvēkiem, kuri paiet jums garām, kamēr cenšaties pieņemt pareizo lēmumu. Pārstājiet visu tik rūpīgi apdomāt.

SKORPIONS

Skaudība – tā ir īpašība, ar kuru pa dzīvi pilnīgi noteikti nevajadzētu iet. Skorpioniem ir tendence gribēt to, kas viņiem nav: jaunu auto, rotas, attiecības vai karjeru. Lai no šīs īpašības beidzot atbrīvotos, jums vajadzētu sevi trenēt. Nesalīdziniet savu dzīvi ar svešu. Ar laiku jūs iemācīsities priecāties par to, kas jums jau ir.

STRĒLNIEKS

Jums vajadzētu pārstāt būt tik paviršiem un vieglprātīgiem. Jā, tuvie cilvēki jūs redz pavisam citādākus, taču pārējiem jūs esat sava veida apsmiekls, turklāt jūsu personīgā paviršība var ievainot apkārtējos cilvēkus.

MEŽĀZIS

Visiem labi zināms, ka Mežāži ir darbaholiķi. Viņi strādā līdz vēlai naktij un dara vairāk, nekā tiek prasīts. Jūs pārāk daudz laika tērējat darbam, kas novedīs pie tā, ka tas jūs vienkārši “aprīs”. Neatstājiet novārtā savu ģimeni, draugus hobijus un intereses.

ŪDENSVĪRS

Jums ir jāiemācās rūpēties par sevi. Jūs vienmēr zināt, kas ir nepieciešams citiem, taču tad, kad lieta nonāk līdz jums pašiem, viss ir daudz sliktāk. Lutināt sevi – tas ir normāli. Nejūtieties par to vainīgi. Gluži otrādi – tas taču nāk tikai un vienīgi par labu!

ZIVIS

Jūs esat pārāk optimistiskas personības. Vēlme saskatīt tikai labo padara jūs aklus un attālina no realitātes. Jums piemīt tendence visu idealizē, un jūsu sapņi bieži vien ir neaizsniedzami. Jūsu cerības ir pārāk lielas, bet gala rezultāts – vilšanās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru