Lūk, viņš As**ssūcējs vīrietis pēc zodiaka zīmes — ļoti bīstami vīrieši! Jā, jā vīrieši arī nav nekādi eņģelīši!

Iepazīstināsim jūs ar riebīgāko vīriešu topu. Biežāk tiek lasīts par sievietēm riebeklēm, bet šoreiz gribam lai zinat, ka vīrieši arī nav nemaz tādi eņģelīši!

Lasi vēl: Latvija būtiski paātrinājusi reformu ieviešanas gaitu

Auns

Ja tev ir sanācis savā dzīves ceļā iepazīties ar Aunu, tad vari jau pirms laika skriet uz aptieku pēc antidepresantiem. Viņi ir egoistiski cilvēki, kuriem ir svarīgs tikai viņš pats. Ietiepīgāku vīrieti tu diez vai atradīsi!

Arī tad, ja viņš zina, ka viņam nav taisnība, viņš nepiekāpsies un cīnīsies par savu. Auni mēdz ātri sadusmoties, bet arī tik pat ātri viņi nomierinās un saprot, ka strīdam nebija iemesla. Piedošanu gan viņš lūdz ļoti retos gadījumos.

Vērsis

Vērsis vienmēr uzskata, ka spēj visu izdarīt kas vien viņam ienāks prātā. Cilvēki, kuri pazīst kādu Vērsi to lieliski sapratīs! Vērsis vienmēr ir apmierināts ar sevi un savu izskatu. Viņu ir grūti saprast, jo reizēm viņš klusē un gaida kad tu visu izdarīsi viņa vietā.

Dvīņi

Dvīņi ir tik talantīgi, bet žēl ka viņi savu talantu izmanto šādā veidā! Viņi jebkuru situāciju var saputrot līdz tu neatcerēsies par ko strīds ir izcēlies. Ir jābūt stipriem nerviem, lai būtu kopā ar Dvīni. Katrai sievietei, kurai vīrietis ir Dvīnis, būtu jāpiešķir diploms par izturību. No Dvīņiem uzticību negaidi… Tik līdz aizgriezīsies – viņš flirtēs ar tavu draudzeni.

Lauva

Lauva redz tikai sevi un nevienu citu! Viņš lepojas ar sevi un uzskata, ka viņš ir perfekts vīrietis. Bet būsim atklāti – tu it nemaz neesi perfekts! Ļoti greisirdīgs un nepieļaus, ka kāds nepilda viņa norādes. Ja esi kopā ar Lauvu, tad vienmēr viņam jābūt pirmajā vietā tavā dzīvē. Kaut viņš to neizrāda, viņš ir ļoti jūtīgs cilvēks, bet ar rakstura problēmām.

Skorpions

Ļaunatminīgs vīrietis, ko gan lai vēl saka! Viņš vienmēr darīs visu kā pats uzskata par pareizu. Viņš reti tevī ieklausīsies un kur nu vēl ja runa iet par sievietes mierināšanu! Ar naudu nav skops, taču katru reizi tev bāzīs strīda laikā acīs ko viņš tev kādreiz ir uzdāvinājis un cik tas viss maksājis. Briesmīga dzīve! Viņš ir īsts nelietis, ne vīrietis!

Tās zodiaka zīmes, kuras šajā neliešu zodiakā nav minētas ir ar daudz labāku raksturu, taču tas nebūt nenozīmē, ka rakstura viņiem nav – viņi vienkārši to spēj labi nomaskēt.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru