Madara Kiviča nākusi klajā ar paziņojumu saistībā ar Miku Ozoliņu! Atklājas lielie jaunumi!

Madara Kiviča, kura ir divu bērnu māte un iekļuvusi dažādos skandalozos notikumos saistībā ar viņas vīru Andri, tagad sniedz interviju izdevumam “Privātā Dzīve.” Viņa beidzot atklājusi patiesību, kas viņai ir ar Miku Ozoliņu un izrādās… Viss esot sācies kā joks, tomēr ar laiku attiecības palika daudz nopietnākas.

Madara iesākusi ar to, ka iepazinušies internetā. Viņš savā pirmajā vēstulē ir rakstījis par to, vai Madara atceras, ka ir bijis agrāk MTV raidījumu, taču Madara nav sapratusi, par ko viņš runā un, kas viņš vispār ir. Viņš uzrakstījis, ka tas ir labi, jo ir vienkārši foršs čalis!

Madara izteikusies, ka abi ir satikušies vēl pirms tās bildes, kura nokļuva internetā un tika publicēta 1. aprīlī. Cilvēki jau sāka runāt, ka abi vienkārši sadarbojas kādā projektā.

Zināms, ka Miks Ozoliņš pašlaik tiešām producē jaunu šovu, taču abu attiecībām tur nav nekāda sakara. Madara arī izteicās par to, ka nekad mūžā nepublicētas kādas bildes sociālajos tīklos, lai palīdzētu šovam. Taču pats galvenais jautājums, kas ar viņiem ir tagad?

Šķir nākamo lapu un uzzini!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru