Malaysia Airlines atkal piemeklē nedienas – šoreiz nelāgu publicitāti izraisījis kāds pārlieku uzbudināts pasažieris

Viens no aviosabiedrības pasažieriem tika arestēts pēc tam, kad viņš lidojuma laikā izmetās kails un skatījās pieaugušo satura video materiālus, pēcāk nepiedienīgais vīrietis arī meties virsū stjuartei.

Zināms, ka drīz pēc lidmašīnas pacelšanās 20 gadus vecais Bangladešas pilsonis noģērba visas drēbes un savā klēpjdatorā aplūkoja pieaugušo filmas. Pēc pirmā pieprasījuma uzvilkt atpakaļ drēbes, vīrietis paklausījis lidmašīnas apkalpes locekļus.

Vēlāk dodoties uz labierīcībām šis pats vīrietis uzrunājis vienu no reisa stjuartēm un veicis viņai nepiedienīgus piedāvājumus, kad sieviete atteikusies, plikadīda kļuva agresīvs un uzbruka stjuartei.

Par laimi dāma tika cauri sveikā, jo pārējiem apkalpes locekļiem un izpalīdzīgiem pasažieriem izdevās savaldīt neadekvāto vīrieti.

Malaizijas ziņu portāls “Star Online” ziņojis, ka tas pats vīrietis savā pasažieru vietā piedzīvojis urīna nesaturēšanu un citu ķermeņa šķidrumu noplūdi.

Tomēr nevienam vēl nav izdevies tikt skaidrībā, kādi bijuši viņa rīcības motīvi – galu galā, par tik šaušalīgu rīcību vīrietim visticamāk tiks liegta iespēja izmantot aviosabiedrību pakalpojumus.

Pēc lidmašīnas ierašanās galamērķī, vīrieti nekavējoties aizturēja drošības dienesta darbinieki un viņš nogādāts policijā nopratināšanai.

Lūk, arī pats vaininieks:

Pictured: A photograph that circulated online after the incident 

The cabin crew and passengers reportedly managed to subdue him and his hands were tied up with a piece of cloth for the rest of the flight

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru