Māmiņas esiet uzmanīgas! Šī vakcīna vienkārši iznīcina Jūsu meitas olnīcas un reproduktīvo sistēmu!

Pēc nesen veikta pētījuma ir tapis zināms, ka korporācija Merc&Co aizmirsa veikt jaunas vakcīnas ietekmi uz sieviešu reproduktīvo sistēmu. Šī vakcīnas paredzēta cilvēku papilomas vīrusam. Zinātnieku neuzmanības dēļ smagi cieta viena no austrāliešu meitenēm.  Šī vakcīna smagi bojāja viņas olnīcas. Par šīs meitenes smago negadījumu ziņoja British Medical žurnāls. Vissāpīgāk ir tas, ka šīs meitenes olnīcas tika iznīcinātas vēl pirms tās bija attīstījušās.

Nabaga meitene savos 16 gados pārcieta menopauzi. Un diemžēl viņa nespēs kļūt par māti. Visiem vecākiem vajadzētu uzmanīties no šīs briesmīgās vakcīnas, jo sekas ir neatgriezeniskas un neviens vecāks to nenovēlētu savam bērnam.

Tikai trīs gadus vēlāk pēc šī negadījuma tika veikts pētījums, kurā tika pierādīts, ka šī vakcīna ir kaitīga olnīcām un to funkcijām. Šis pētījums pierāda to, ka meitenes olnīcas līdz šai vakcīnai bija perfektā stāvoklī.

Un nekas cits neietekmēja olnīcu darbību, izņemot šī vakcīna. Kā norāda Austrālijas Terapeitu administrācija, šī korporācija neesot veikusi vakcīnas testus un tās ietekmi uz sieviešu reproduktīvo sistēmu. Šī korporācija testus bija veikusi tikai uz zēnu reproduktīvo sistēmu.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru