Māmiņas esiet uzmanīgas! Šī vakcīna vienkārši iznīcina Jūsu meitas olnīcas un reproduktīvo sistēmu!

Veicot testus uz žurkām netika atklātas nekādas ietekmes uz olnīcām. Šis ziņojums nebija visiem pieejams, kaut arī tika konstatētas vairākas dzīvnieku nāves. Nav zināms vai šī vakcīna apzināti, vai neapzināti ietekmē tikai jaunas meitenes, bet  tas nopietni var apdraudēt arī pieaugušas sievietes veselību. Zēni arī uzņem šo vakcīnu, taču viņu ietekme uz veselību nav zināma.

Kā atklājis žurnālists Heidi Stīvensons, tad šīs vakcīnas saturā ir viela, kas būtiski ietekmē sievietes reproduktīvo sistēmu. Šī viela ir dabiska aminoskābe – L – histidīns, kas darbojas kā konservants.

Šo aminoskābi cilvēki uzņem ikdienā, jo tā tiek izmantota daudzos pārstrādātos ēdienos. Uzņemot ar ēdienu šo aminoskābi tā nenodara nekādu ļaunumu, bet ja tā tiek injicēta, tā var izraisīt bioloģisku reakciju, kas var būt ļoti bīstama.

Sekas, ko var radīt šī ķīmiskā viela var būt pavājināta urīnizvadkanālu un olnīcu funkcijas, kā arī paātrināta seksuālā nobriešana meitenēm. Ja šo histidīnu injicē, tas var izraisīt autoimūnu reakciju uz jebkuru dabisku elementu. Tas var rezultēties ar ļoti nopietniem blakusefektiem. Tieši šī iemesla dēļ cilvēkiem būtu jābūt informētiem par katras vakcīnas saturu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru