Mamma nekad nepērk dāvanas savam dēlam. Iemesls nav muļķīgs, bet daudzi ir gatavi ar viņu pastrīdēties!

Visi bērni ļoti gaida svētkus, lai dabūtu dāvanas. Mammas un tēti jau laikus uzzina no saviem mazuļiem, ko tie vēlētos saņemt dāvanā, un pēc tam to nereti arī iegādājas.

Bet mūsu varone Liza Normane uzskata, ka tas viss ir lieki. Viņa nekad nav pirkusi dāvanas savam divgadīgajam dēlam Nilam ne uz dzimšanas dienu, ne Ziemassvētkos.

https://www.instagram.com/p/Bq7NyGYl3nt/?utm_source=ig_embed

Liza Normane no Lankašīras Anglijā uzskata, ka nav vajadzība tērēt smagā darbā nopelnīto naudu bērnu rotaļlietām, kurām drīz vien bērns kļūst par lielu. Tāpat viņa nevēlas, lai bērns izaugtu izlutināts.

Liza nolēma neapdāvināt bērnu rotaļlietām, bet atlikt naudu krājkontā. Viņa tic, ka šie iekrājumi palīdzēs viņam iegādāties savu pirmo māju nākotnē.

https://www.instagram.com/p/Bp643vCFWXt/?utm_source=ig_embed

Normane uzskata, ka lielais dāvanu skaits, kurām citi vecāki tērē naudu, ir pilnīgi nevajadzīgs. Sieviete ir pārliecināta, ka tādā veidā var iekulties tikai parādos un sabojāt bērnu ar lietām, kas viņam nav nepieciešamas.

Kaut kādā ziņā Lizai ir taisnība. Bet tajā pašā laikā bērni tik ļoti mīl svētkus! Kļūstot vecākam, puisēns sapratīs, ka viņš nesaņem dāvanas no vecākiem kā viņa vienaudži.

Puisēna mamma apgalvo, ka dāvanas būs tad, kad zēns tās patiešām nopelnīs. Un tikai tās, kas viņam būs nepieciešamas: apģērbs, mugursoma, mācību līdzekļi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru