Maskavā ir noticis vēl viens incidents ar identisku “Sukhoi Superjet-100” lidmašīnu, tai bija jādodas uz Rīgu!

Vai sagadīšanās, bet tajā pašā Maskavas Šeremetjevas lidostā, kurā notika traģēdija ar aizdegušos lidmašīnu, 7 maijā ir noticis vēl viens incidents ar lidmašīnu “Sukhoi Superjet-100”

Pats trakākais ir tas, lidmašīnai vajadzēja 22:25 izlidot uz Latviju, precīzāk Rīgu!  Viss sācies ar to, ka pēc iekāpšanas lidmašīnā, viens no pasažieriem sajutis deguma smaku un visā salonā nekavējoties sākusies panika.

Lidmašīnas pasažieri nekavējoties likuši nomainīt lidmašīnu drošības apsvērumu dēļ. Pēc brīža visi pasažieri tika izvesti ārā no lidmašīnas. Pēc lidmašīnas pārbaudes netika konstatēti nekādi bojājumi. Tā trešdien pulksten 1:25 tomēr izlidoja uz Rīgu.

“Meduza.io” vēsta, ka trešdienas rītā aizkavējusies arī “Sukhoi Superjet-100” reiss no Šeremejtevas uz Minsku. Lidmašīnai vajadzēja pacelties gaidā 8:35, tomēr tas tika aizkavēts līdz pulksten 12:00 dienā. Tiek ziņots, ka arī šis konkrētais reiss ticis aizkavēts tehnisku iemeslu dēļ.

Lasi vēl : Nepatīkami jaunumi! “Aeroflot” traģēdijā mirušo varēja būt mazāk, dēļ tiem, kas par spīti rāva ārā savu rokas bagāžu!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru