Māte aizmirsa izņemt tamponu veselas 9 dienas! Pēc tam viņa nonāca Slim**cā un notika trakākais!

Intensīvajā aprūpē ārsti secināja, ka jaunietei ir As**s saindēšanās, kuru izraisījis neizņemtais tampons.

Ārsti nekavējoties nozīmēja Emīlijai antibiotikas, kuras izglāba viņas dzīvību – pagaidām Emīlija ir zaudējusi savu mobilitāti un nespēj pārvietoties garus gabalus, nejūtot spēku izsīkumu.

Emīlija pastāsta: „Kad sapratu, ka esmu atstājusi tamponu, to izvelkot mani pārņēma šausmas, tas bija kļuvis melns. Tampons vairs nebija atpazīstams, tas bija šausmīgi.”

Eksāmenu stresa dēļ viņa pavisam aizmirsa izņemt tamponu, tā vietā viņa ievietoja vēl vienu.

Pēc pāris dienām viņas Vese***a krasi pasliktinājās, parādījās drudzis un slikta pašsajūta.

Emīlijas māte Diāna lūdza, lai meita dodas pie ģimenes ārsta, ko viņa arī izdarīja. Par spīti tam, ārsts neatrada viņas sliktās pašsajūtas cēloni.

„Pēc mēnešreizēm man turpinājās neliela asiņošana, pajautāju mammai, ko darīt, viņa ieteica, lai paskatos, vai gadījumā manī nav palicis tampons,” papildina Emīlija, kura vēlāk tik tiešām atrada iekšā palikušo tamponu.

Lai arī Emīlija domāja, ka pēc tampona izņemšanas viņai drīz vien kļūs labāk, viņas mamma nekavējoties sazinājās ar Nacionālā Vese***as dienesta konsultantiem. Viņi ieteica novērot jaunietes Vese***as stāvokli tuvāko stundu laikā. Tas pasliktinājās, tādēļ tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Turpmāko trīs dienu laikā Emīlijai intravenozi ievadīja 12 dažāda veida antibiotikas.

Pēc atveseļošanās viņa pateicās mammai, kura uzstāja, ka nepieciešams apmeklēt ārstu un konsultēties ar speciālistiem par slikto pašsajūtu.

Emīlija atzīst: „Es simptomus novēlu uz stresu. Mamma laikam zināja vai nojauta, ka kaut kas ar mani nav kārtībā un uzstāja, ka man jāuzlabo Vese***a.

Viņa izglāba man dzīvību. Es visā vainoju eksāmenus, patiesībā es biju nopietni slima. Ceru, ka mans stāsts palīdzēs citiem parūpēties par savu veselību, jo mēs nekad nezinām, kas var mūs sagaidīt aiz stūra.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru