Māte ielaižas sakaros ar kādu nepilngadīgo un beidzas tā, kā tam nebija jānotiek!

“The Mirror”raksta, ka kāda sieviete, kas ir māmiņa, atkārtoti ir uzsākusi intīmas attiecības ar nepilngadīgu jaunieti. Viņa apgalvo, ka domājusi, ka jaunietis ir vecāks par 18 gadiem.

Notikums ir noticijs ar Lielbritānijā dzīvojošo 33 gadus vecu māmiņu Kimberliju Eibelu, kura “kārtīgi piedzērās” kādā ballītē. Viņa stāta, ka esot izērusi pusi sņabja pudeles un liķiera pudeli, kā arī vēlāk esot dzērusi vēl pāris šotu. Pēc šāda uzņemtā alkohola daudzuma sieviete uzsākusi sarunu ar zēnu un piedāvājusi nodoties intīmām nodarbēm.

Līdz brīdim, kad jaunieša vecāki  vērsās policijā  pret  Eibelu pagāja pāris mēneši. Eibela uzreiz tika apcietināta uz nepilngadīgo seksuālās izmantošanas pamata. Tomēr, 30.aprīlī Varvikas Kroņa tiesa Eibelu attaisnoja.

Tiesā apsūdzētā atzina, ka tajā vakarā ir nodevusies sekuālās attiecībās ar nepilngadīgo jaunieti 2016.gada jūlijā, tomēr  notikuma brīdī viņa domājusi, ka jaunietis ir vecāks par 18 gadiem.  Pēc ballītes, zēns ar savu draugu devies skatīties TV viesistabā, Eibela sekojusi viņiem, apsēžoties iepretim zem segas un sāka rotaļīgi pieskarties zēnam.

Savukārt , zēns  stāsta, ka viņa draugs aizgājis prom, ko vēlējies darīt arī cietušais, taču Kimberlija bija uzstājīga. Sekss esot ildzis vien dažas minūtes, jo zēns Eibelu esot nostūmis no sevis un viņi kopā devās uz otro stāvu.

 Kad nākamajā rītā jaunietis vēlējies doties uz pirmo stāvu, taču tāpat kā iepriekšējā vakarā, Eibela bija uzstājīga un viņi atkārtoti nodevušies intīmai tuvībai.

 Zēna vecāki par notikušo ziņojuši tikai tad, kad 14 gadus vecais pusaudzis Eibelai vairākkārt bija nosūtījis seksuāla rakstura ziņas un Eibela par notikušo pastāstīja zēna vecākiem.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru