”Maxima” preču piegādes auto ietriecas BMW markas automašīnā un aizlaižas no notikuma vietas

Šodien noticis, kāds ļoti nepatīkamas pārsteigums BMW automašīnas šoferim, kurš konstatēja, ka ”Maxima” preču piegādes auto ir ietriekusies viņa automašīnā un galvenais – aizlaidusies no notikuma vietas. 

Lasi vēl: Izrādās, ka tepat netālu no Latvijas atrodas kāds slepens cietums, kurš agrāk ticis turēts ļoti lielā slepenībā, jo tas nav parasts cietums

Šis incidents notika Rīgā, Juglas stāvlaukumā pie veikala ”Maxima”. Pēc fotogrāfijām skaidri var redzēt, ka preču piegādātājs ar ”fūri” ir aizķēris stāvlaukumā stāvošo bmw. Interesantākais – vai tiešām fūres šoferis nejuta triecienu jev tīšu prāt aizlaidās no notikuma vietas ar cerību, ka netiks sodīts?

Lasi vēl: Latvijā var braukt ar automašīnu satiksmē jau no 14 gadiem un tas ir pavisam nopietni!

Protams, ka pēc incidenta tika izsaukta Pol***ja, kurai tiks nodota šī lieta un jācer, ka preču piegādātājs atzīs savu vainu. Ja ”Maxima” stāvlaukumā ir pieejamas novērošanas kameras, tad viss būs pavisam vienkāršāk. Precizējam, ka negadījums notika Kvēles ielā 15/17.

Šis ir vēl viens pierādījums tam, ka mēs savus spēkratus pat nedrīkstam atstāt uz neilgu laiku pat stāvlaukumā pie veikala. Jācer, ka ”Maxima” preču piegādātājs savu vainu atzīs un būs gatavs arī par to atbildēt.

Esiet piesardzīgi!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru