Meitene publiskā vietā lūdz cilvēkiem ļaut viņai uzlādēt savu bionisko roku – izrādās viņiem svarīgāka ir telefonu lādēšana

Daudziem no mums ir gadījies kādā publiskā vietā izmisīgi meklēt kontaktligzdu, lai atdzīvinātu savu izlādējušos telefonu, kas nepieciešams saziņai ar tuviniekiem vai draugiem. Cilvēki bez telefona jūtas kā bez rokām. Tomēr Endželai Giufrijai palikšana bez rokas gandrīz kļuva par realitāti, kad viņas bioniskā rokas protēze izlādējās.

Endžela Giufrija ir bionikas aktīviste un 2018. gadā viņa piedalījās moderno tehnoloģiju izstādē “SXSW Conference 2018”, kas tika rīkota Mančestrā.

Pēc pārāk intensīvas bioniskās rokas protēzes lietošanas, tā pēkšņi izlādējās. Meitene mēģināja atrast iespēju roku atkal uzlādēt, tomēr to izdarīt bija sarežģīti. Cilvēki neticēja tam, ka Endželas bioniskā roka ir īsta un viņi atteicās atdot savu viedtālruņu uzlādes vietu.

Lai arī Endžela piedzima bez rokas, viņa īstenoja savu sapni iegūt funkcionālu rokas protēzi.

Viņa nolēma publicēt savu pieredzes stāstu tādēļ, lai informētu sabiedrību par to, ka bioniskie ķermeņa locekļi ir jāuzlādē, lai tie varētu darboties, tie netiek izmantoti kā aksesuāri ar neona lampiņām, bet gan izmantoti vajadzības dēļ.

Cerēsim, ka turpmāk cilvēki būs atsaucīgāki…

DYBsWXfUMAAn8ZQ

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Baiba</cite>

    Nu bet protams… Telefoni tacu ir,, vissvarigakie,, lai beztolka tur sedetu un spaiditu.. Nu Bez ta tacu nevar :@ es gan ta nedaritu… Es gan meitenes bionisko roku liktu 1 vieta neka savu tel. Es uzreiz panemtu ladetaju un to bionisko roku uzladetu!!! ? ? ?

Pievienot komentāru