Meitenei piedzima ļoti dīvains bērniņš – viņš šņāca un mēģināja iekost ārstiem…

Jaundzimušais mēģināja ārstiem iekost. Ārsti bijuši nesaprašanā un sāka jauno māmiņu iztaujāt, lai noskaidrotu kādēļ bērns ir ar savām dīvainībām. Jaunā meitene šokēja ārstus ar savu stāstu.

Lasi vēl: Šādi var efektīvi izrāstēt bērna stipro klepu

Meitene apgalvoja, ka viņai bija intīmas attiecības ar pašu velnu. Pēc meitenes teiktā viņa iepazinās ar skaistu, staltu jaunekli. Puisis meiteni uzaicinājis pie sevis uz mājās, meitene aizgājusi domādama, ka izvērtīsies skaists vakara randiņš, bet tā nenotika.

Pāris kopā iemalkoja vīnu un pēdējais ko meitene atcerās ir, ka puisim acis kļuvušas stipri sarkanas un viņš meiteni esot pavedinājis pašai negribot. No rīta meitene pamodusies savā dzīvoklī un pie gultas bijusi zīmīte, kurā rakstīts: ”Paldies par dēlu! Skūpstu, Velns”

Pēc šī stāsta jauno māti ielika trako namā, bet pēc bērna ieradies kāds jauns vīrietis teikdams, ka viņš ir vienīgais radinieks un ka spēs parūpēties par bērnu.
Cilvēki, protams, domāja ka meitene bijusi narkotisko vielu iespaidā un šis viss stāsts ir viņas fantāzija. Lietojot narkotiskās vielas ir liela iespēja, ka bērns piedzims nevesels.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru