Merilina Kerro rīko nelielu konkursiņu, kurā ir gatava atbildēt visiem uz sasāpējušiem jautājumiem

Viņa savos sociālajos tīklos dalās ar padomiem un savu pieredzi. Protams, arī pieraksti pie viņas ir pieejami, taču arī tie atbilstoši maksā. Konkursus Merilina rīko par velti bez dalības maksas.

Daži cilvēki pauduši savu neapmierinātību par to, ka iespējams šis konkurss ir viltus un vēlāk ragana ne ar vienu nesazināsies. Ir cilvēki, kuri apstiprina, ka atbildi no viņas ir saņēmuši un labprāt piedalīsies vēl viņas konkursos.

Lasi vēl: 80% jūs vienmēr esat savu mobilo telefonu lādējuši nepareizi. Un lūk, pie kā tas var novest…

Šoreiz konkurss tiek rīkots sociālajā tīklā ”Instagram”. Viņai ir tūkstošiem sekotāju, kuri labprāt piedalās. Nav noslēpums, ka Kerro šādus konkursiņus rīko arī vietnē ”Facebook”.

https://www.instagram.com/p/BfvZoCsHARk/?taken-by=therealmarilynkerro

Viņa cilvēkus lūdz būt saprotošiem, jo viņai ir tūkstošiem sekotāju un ne visiem vienmēr viņa spēj atbildēt vienkārši dēļ laika trūkuma. Merilina neuzskata, ka viņas dzīve būtu jāpavada tikai pie viedierīces, tādēļ visiem konkursa dalībniekiem jābūt mierīgiem un nosvērtiem.

https://www.instagram.com/p/Bf25LsYHYZk/?taken-by=therealmarilynkerro

Klīst runas, ka šis nav raganas patiesais konts, taču tik pat daudzi cilvēki atspēko šo teikto teikdami, ka šis ir īstais raganas konts.

Veiksmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru