Milzu izmaiņas! Maija Rozīte ir pametusi darbu TV3, kas notiks tālāk?

Tapis zināms, ka “Star FM” radio balss un kanāla TV3 Maija Rozīte, kura ir  ilggadējā laiku ziņu diktore ar sociālo tīklu starpniecību paziņojusi, ka viņu turpmāk vairs nevarēs redzēt televīzijas ekrānos, jo viņa TV3 vairs nestrādās!

Tomēr viņa piebilda, ka viņa joprojām turpinās strādāt radiostacijā “Star FM”. Tāpat viņa būšot redzama, dažādos citos un interesantos projektos, tāpēc satraukties par viņas aiziešanu un neredzēšanu, nevajadzētu uztraukties.

Viņa izteikusies samērā gari, tomēr pietiekami skaidri, lai sapratu un iezīmētu visu situācijas norisi un tālāko gaitu : “12 gadi, vairāk nekā divi tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos iespējamajām dabas parādībām. Par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem.

Un šodien ar vislabvēlīgāko 1. prognozi atvados no TV3 laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu! Protams, paldies arī maniem superprofesionālajiem kolēģiem. Bija prieks un gods sastrādāties! Tiekamies citos projektos un, kā allaž, “Star FM” katru darbadienu no 13 līdz 16″

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru