Nav ko vilkt garumā! Ir sastādīts horoskops jau gaidāmajam 2019. gadam

JAUNAVA

Zvaigznes Jaunavas aicina pieņemt apdomīgākus lēmumus karjeras jomā. Iespējams, ka nāksies saskarties ar zināmām grūtībām finansēs. Neizpaliks arī konflikti, iespējama šķiršanās. Patīkamās un pozitīvākas solās būt 2019. gada beigas.

SVARI

Veiksies visās dzīves jomās. Nozīmīgu lēmumu pieņemšana nesagādās lielas grūtības. Ja vēlēsies, izveidosi romantiskas attiecības. Dažiem Svariem gaidāms ģimenes pieaugums.

SKORPIONS

Būsi apņēmies laboties un atmest visus kaitīgos ieradumus. 2019. gada sākums nudien būs daudzsološs, tomēr nāksies smagi pasvīst, lai tādas būtu arī beigas. Saskarsies ar daudziem cilvēkiem no pagātnes – būsi izvēles priekšā, vai šos cilvēkus atkal ielaist dzīvē.

STRĒLNIEKS

2019. gads būs patiesi pasakains. Daudz ceļosi, daudz iemācīsies un daudzus iepazīsi. Tiesa, ar mīlestības meklējumiem gan ies raibi. Galvenais būs attiecības uztvert nopietni, nevis meklēt afēras.

MEŽĀZIS

Meklēsi dažādus veidus, kā paplašināt savu redzesloku. Daži Mežāži izdos grāmatas un iesaistīsies vēl nebijušos projektos, bet daži izvēlēsies ģimeniskas vērtības. Attiecību ziņā tev nevajadzētu dot liekas cerības tiem, kas tevi nesaista.

ŪDENSVĪRS

Iesaistīsies jaunās aktivitātēs un atradīsi jaunus hobijus. 2019. gads būs veiksmīgs karjeras un izglītības sfērā, bet nesīs lielas problēmas attiecību jomā. Šajā gadā ļoti izmainīsies tavs skats uz dzīvi.

ZIVIS

Kļūsi daudz mērķtiecīgāks un motivētāks. Gada sākums nebūs viegls, bet, laikam ejot, tiksi pāri neskaitāmiem pārdzīvojumiem. Iespējamas problēmas ar jaunu attiecību veidošanu – būs grūti uzticēties.

Zvaigžņu Tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru