Nāve nav nemaz tik briesmīga, pateicoties jaunajam izgudrojumam

Смерть не страшна благодаря новому изобретению.

Cilvēces pastāvēšanas laikā cilvēki baidījās no nāves un visādā ziņā mēģināja mazināt vai pat noņemt sāpes miršanas brīdī. Bet tagad pastav tāda iespēja, pateicoties Austrālijas ārsta novatīvam izgudrojumam.

Lasi vēl: Slavenības lieto šo tēju divreiz dienā, lai uzturētu plakanu vēderiņu

Filips Nitseiks ir ārsts, kurš pazīstams starp eitanāzijas atbalstītājiem. Nesen viņš, kopā ar holandiešu inženieri Aleksandru Banniku, strādāja pie mašīnām, kas bezcerīgi slimo cilvēku ļauj dažu minūšu laikā nomirt bez sāpēm.

Kapsulu sauc par Sarco, un to var izdrukāt uz 3D printera. Pati ierīce ietver kapsulu un tvertni ar slāpekli. Pacientu ievieto kapsulā un pēc četrciparu koda ievadīšanas kapsula sāk slāpekļa piepildīšanu.

Savukārt slāpeklis izstaro skābekli, un nāve nāk dažu minūšu laikā. Pēc ārstu domām, šī nogalināšanas metode ir absolūti nesāpīga.

“Process ilgst ne vairāk kā 5 minūtes. Pateicoties trīsdimensiju apdrukai, pati kapsula var tikt izveidota, un slāpeklis ir likumīgs produkts, ko var nopirkt. Starp citu, kapsulu var arī izmantot kā zārku pacienta bērēm. ”

Nitske ir pārliecināts, ka šāda attīstība kļūs populāra Šveicē, jo šajā valstī vairāk nekā 50 klīnikās ir atļauta eitanāzija.

Avots:

infboom

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru