Ne vienmēr attiecībās abi mīl viens otru, reizēm otrs sāk beigt mīlēt otru – kā saprast, ka otrs tevi vairs nemīl?

  1. Viņš neizrāda jūtas

Kā viņš izrāda savu mīlestību? Kad esat iemīlējušies, parasti gribat izrādīt savu mīlestību visos iespējamos veidos. Nav runa tikai un vienīgi par seksu, bet gan par pieskārieniem, vārdiem, žestiem, labsirdības izrādīšanu. Jūsu mīļotais cilvēks pārtraucis izrādīt savas jūtas pret jums?

  1. Viņš atsvešinājās

Jūs esat kopā, bet sajūta, ka atrodaties viens no otra tālu prom? Iespējams, ka viņš domā par citu, varbūt viņš vienkārši vēlas būt citā vietā. Veselīgās attiecībās cilvēki jūt, ka viens no otra attālinās, turklāt parasti zina, kādēļ.

Viņš klausās, kad jūs runājat? Viņš pats kaut ko stāsta? Vai arī nemitīgi izskatās garlaikots jūsu klātbūtnē? Iespējams, ka jāsniedz viņam plašāka telpa un jāpavēro viņš.

  1. Viņš nav patiess pret jums

Patiesums ir viens no attiecību pamatiem. Ja cilvēks jūs mīl, tad būs patiess pat tad, ja pati patiesība var nebūt pati labākā. Jā, reizēm cilvēki slēpj kaut ko, lai būtu labāk.

Taču, ja jūs uzdodat tiešu jautājumu, bet cilvēks izvairās no atbildes un aizstāvas, – viņam vai nu bail nodarīt jums sāpes, vai arī ir dziļi vienalga. Lai vai kā, tas ir pamatots iemesls, kādēļ nepieciešams izanalizēt pašreizējās attiecības.

Avots:

Abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru