Neatkārtojiet šīs mātes smago kļūdu! Nekādā gadījumā nesmērējiet bērniem sauļošanās krēmu, tas var beigties letāli!

“Kailija pašlaik ir mājās, diemžēl no rīta mums atkal nācās braukt uz Slim**cu, taču tagad viss ir kārtībā un meitiņai ir labs garastāvoklis. Lūdzu, esiet ļoti uzmanīgi ar sauļošanās krēmiem un aerosoliem!
Es biju meklējusi informāciju internēta un atklāju, ka šādi gadījumi notiek diezgan bieži. Nesaprotu, kādēļ šie līdzekļi līdz šim vēl nav aizliegti.

Lūgums būt uzmanīgiem – es izmantoju bērnu līdzekli “Banana Boat SPF 50”. Jau esmu paguvusi runāt ar produkta ražotājiem, taču, neskaitot kompensāciju produkta vērtībā, viņi negrasās neko darīt lietas labā.”

Rebeka apgalvo, ka meita nemaz tik ilgi saulē neesot uzturējusies, taču tik un tā guvusi apdegumus. Viņa piebilst: “Es vienkārši vēlos, lai arī citi vecāki ir ļoti uzmanīgi un skatās, ko viņi smērē virsū saviem bērniem. Uz šī produkta iepakojuma bija rakstīts, ka paredzēts bērniem, kas vecāki par 6 mēnešiem.”

Par laimi, Kailijas apdegumi sāk sadzīt un meitenīte jau ar katru dienu izskatās aizvien labāk un labāk.

Dalieties ar šo informāciju, lai arī citi vecāki ir daudz vērīgāki! Tieši tagad, kad tuvojas vasaras sezona, šī informācija ir ļoti aktuāla

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru