neiemīlaties Ūdensvīros… tas ne ar ko labu nebeigsies…

Neiemīlieties Ūdensvīros, jo viņi nav līdzīgi nevienam citam. Daudzi sauc viņus par dīvainiem, taču dancot pašiem pēc savas stabulītes – tas, kas viņiem padodas vislabāk.

♒ Ūdensvīri jums iemācīs to, cik forši ir atšķirties no citiem! Viņus nesatrauc tas, ko par viņiem domā apkārtējie, viņiem vienkārši gribas izklaidēties, smieties un baudīt dzīvi.

♒ Neiemīlieties Ūdensvīros, ja neesat gatavi sadzīvot ar lielu bērnu. Tajos, kuri nav aizmirsuši, ka nepieciešams dzīvot. Tie, kuri liks jums smieties tad, kas sabiedrībā pieņemts būt nopietniem. Tie, kas jums parādīs un iemācīs, kā dzīvot pašiem savā pasaulē.

♒ Neiemīlieties Ūdensvīros, ja nevēlaties būt kopā ar kādu, kuram nepatīk nosacījumi. Tos, kas neveido plānus un nerūpējas par tiem. Viņi vienmēr sekos savai sirdij, pat tad, ja viņiem kaut kas šķitīs kā gaužām briesmīga ideja.

♒ Viņi ir ietiepīgi. Ja viņi kaut ko ir nolēmuši, tad nemainīs savus uzskatus.

♒ Neiemīlieties Ūdensvīros, ja nespēsiet sniegt viņiem neatkarību un brīvību. Viņi ir tā tipa cilvēki, kuriem nepieciešams garš pavads. Taču ticiet tam, ka viņi vienmēr atgriezīsies.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru