Nekad neļaujiet šādi rīkoties lidmašīnas apkalpei: Necilvēcīga stjuarte piespiež ievietot suni salona bagāžas nodalījumā, kur dzīvnieks iet bojā

10 mēnešu vecais franču buldogs, Papačito, noMir*s United Airlines lidmašīnā pēc tam, kad stjuarte piespiedusi suņa saimnieku ievietot mīluli virs galvas esošajā salona bagāžas nodalījumā.

Suņa saimniece devusies no Hjūstonas uz Ņujorku kopā ar savu mīluli, suni Papačito, kurš līdzi bija paņemts dzīvnieku pārēsājamā somā.

Pasažiere, kas sēdēja aiz suņa saimnieces nespējusi atturēties no papildus informācijas publicēšanas sociālajā tīklā “Facebook”.

Aculiecinieks Džūns Lara skaidro: “Stjuarte dusmīgi uzstāja, ka dzīvnieks noteikti ir jāievieto bagāžas nodalījumā. Cilvēks nespēja saprast to, ka šajā nodalījumā ir ierobežota skābekļa piekļuve un dzīvnieku tur nevar padzirdīt. Viņa pārliecināja, ka ar suni viss būs kārtībā un saimniecei nekas cits neatlika kā pakļauties prasībai.”

Viņš piemetina, ka pēc trīs stundu ilgā lidojuma franču buldoga saimniece, kura lidoja kopā ar diviem maziem bērniem, atvērdama bagāžas nodalījumu saprata, ka sunim nav nekādu dzīvības pazīmju.

“Es palīdzēju paturēt sievietes mazo bērnu, kamēr viņa centās atdzīvināt nabaga radību. Es vēl kādu brīdi uzkavējos – manī bija liels rūgtums par šo atgadījumu un es nespēju neraudāt. Mana sirds salūza, kad uzzināju, ka viņš vairs nav glābjams. Ģimene samaksāja 125 ASV dolārus, lai redzētu, kā viņu mīlulis tiek nonāvēts. Nav nekāda attaisnojuma notikušajam! Šodien es pēdējo reizi izmantoju United Airlines pakalpojumus!” papildina Lara.

Kāda cita pasažiere, Megija Gremingere, kura arī piedzīvoja traģisko notikumu, skaidro, ka viņu tas traumējis uz visu mūžu: “Kā apmācīts cilvēks var piespiest ielikt suni tajā kastē? Tas bija viņas pienākums pārzināt lidmašīnas ierobežojumus un specifiku!”

Lai lasītu raksta otro daļu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru