Nelej lūdzu, ārā marinādi no gurķīšiem! Izmantot tu vari gurķu marinādi 8 dažādos veidos

Padomi, kuri noderēs pilnīgi visiem!

Lasi vēl: Kāds darbs būs visienesīgākais katrai zodiaka zīmei?

Marinādes sula, iespējams, nav tas ko jūs domājat, kad mēģina atrast dabisku veidu, kā uzlabot savu veselību. Tomēr, šķidrums, kas ir palicis burkā pēc apēstajiem marinētajiem gurķiem ir pārsteidzošs avots antioksidantiem, elektrolītu un citam svarīgas uzturvielas, tāpēc jums noteikti nevēlaties, to mest prom.

Kā vairāk, jūs varat viegli iekļaut to savā uzturā, tādējādi iegūstot neticamas Vese***as priekšrocības, ko tā sniedz. Tas uzlabos jūsu vispārējo veselību un novērsīs daudzas Vese***as problēmas.

Šeit ir 8 iemesli, kāpēc jums nevajadzētu izliet šo sulu noskalošanas aizplūdē.

1. Labāks nekā jebkurš  cits sporta dzēriens

Fakts, ka marinādes sula satur nātrija līmeni, kas var atjaunot elektrolītus ir labi pazīstama starp profesionāliem sportistiem un futbolistiem, bet tagad tas ir galīgi pierādīts ar zinātniskiem pētījumiem. Šī sula ir pat izmantota avārijas telpās, lai palīdzētu pacientiem sarežģījumoas ar sirdi.

2. Novērš un cīnās ar muskuļu krampjiem

To var atbrīvot krampjus un atjaunot līdzsvaru 85 sekunžu laikā, kā etiķis un kalcija hlorīds savā saturā padara kāliju un nātriju vieglāk uzsūcamu organismā. Tas ir iemesls, kāpēc sportisti dzer kodināšanas sulu, lai ārstētu un novērstu muskuļu krampji.

3. Mazina nemierīgo kāju sindromu (NKS)

Dzerot tikai dažas unces sālījumi sulas pirms gulētiešanas, ja ir klusas nemierīgas kājas, kas ir daudziem cilvēkiem. Pat tad, ja ir nepieciešams vairāk pētījumu, lai pierādītu šo sālījuma sulas spējas, to ir ieteikuši simtiem cilvēku.

4. Nomierina sajukums kuņģī

Jūs varētu būt pārsteigts, bet dzeramā marinādes sula dos jums tūlītēju atvieglojumu no kuņģa darbības traucējumiem un grēmām. Vēl viena iespēja, lai ārstētu Jūsu kuņģa darbības traucējumus, ir medus un etiķa kombinācija.

5. Novērš paģiras un iesūc alkohola smaržu

Tas ir labi. Jūs varat atbrīvoties no jūsu alkohola elpas dzerot marinādes sulu. Turklāt, jūs varat arī dzert to, lai novērstu vai atgūtos no paģirām, pateicoties tās spējai atjaunot elektrolītu līdzsvaru.

6. Nodrošina antioksidantus un barības vielas

Jūs varat izmantot marinādes sulu kā dabisku veidu, kā pārvaldīt savu svaru un uzlabot savu veselību, jo tam ir maz kaloriju, bet daudz kalcija, C vitamīna, un elektrolītu. Pateicoties skābā satura, tas palīdz barības vielas un antioksidantus  vieglāk uzsūkties organismā.

Kā dzert sālījumi sulas

Pat ja jūs, iespējams, iespaidoja visu šo sālījumi sulu priekšrocības, to var būt grūti iedomāties, sevi dzerot to tieši no trauka. Bet ir arī citi veidi, kā iekļaut šo veselīgo sulu diētu bez  nepatīkamās garšas. Lūk, daži no tiem:

Pievienojot pāris unces sālījuma sulas ūdenim vai regulēt atveseļošanos, jums vajadzētu dzert, to pēc karta treniņa.

– Jūs varat pievienot to, kur jūs varat iedomāties pievienot marinētus gurķus, piemēram, tunča salātos, olu salātos, un jebkurā citā vietā, kur jūs domājat, ka tas varetu labi derēs.

– Pievienojot dažas ēdamkarotes marinādes sulas jūsu jogurtam, tas ir lielisks veids, kā gūt labumu bez degustācijas nezinot marinādes sulas garšu

– Jūs varat arī izmantot to kā marinādi vai apvienot to ar jebkuru marinādi jūsu gaļai, zivjīm un putniem.

– Marināžu sula var būt laba salātu mērcei, kopā ar etiķa un sāls garšu.

Vai ir kādas blakusparādības patērējot šo sulu?

Konsultēšanās ar savu ārstu, vienmēr ir laba ideja, domājot par savas diētas maiņu vai papildināšanu. Lai gan nav nopietnas blakusparādības dzerot marinādes sulu, tas var saasināt noteiktus esošos apstākļus. Tātad, šeit ir veids, kā  izvairīties no tā:

Lasi vēl: 10 labākās dziesmas ko klausīties nodarbojoties ar seksu

– Ja Jums ir par zemu nātrijs diētā

– Ja jūs ciešat no podagras vai ir ģenētiskas dispozīcija uz podagru, jo marinādes sulas var izraisīt urīnskābes uzkrāšanos

– Esot skāba rakstura, marinādes sula neiet labi ar noteiktiem medikamentiem. Tāpēc, ja Jūs lietojat jebkādas zāles, pirms pievienojiet to savā uzturā jākonsultējas ar savu ārstu vai farmaceitu. Pat tad, ja viņi saka, tas ir labi, ka patērējiet to, pārliecinieties, ka jūs to dzerat pietiekami ilgu laiku, ņemot medikamentus, lai nodrošinātu, ka tie ir pareizi uzsūkušies.

Šie ir vienīgie nosacījumi, kad jums vajadzētu izvairīties no alkohola madinādes sulā. Pretējā gadījumā, tas ir pilnīgi droši.

Piezīme: Izvairieties no zīmoliem, kas satur konservantus un piedevas.

Divas citas izmantošanas

7. Nomierina ādas niezi

Piemēro tīras drēbes vai vati kādā tuvumā esošā marinādes sulā, lai ārstētu Jūsu iekaisušu ādu (piemēram no blusu kodumiem). Tomēr to nevar izmantot, lai sadalīti ādu.

8. Rūpējies par Jūsu podu

Ja jūs novērojat lapiņas jūsu ēnā mīlošajiem stādiem podos, savukārt dzeltenīgas, tas nozīmē viņu, augsnes pH ir pārāk sārmains. Šādā gadījumā atšķaidīt divas ēdamkarotes marinādes sulas 2,5 tases ūdenī, un piemērot šo risinājumu augsnē, izmantojot aerosola pudelē.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru