Nemaz nedomā pirkt šo zivi un kur nu vēl ēst viņu! Viegli iegādāties, bet neviens nezina cik tā ir bīstama!

Šīs zivis audzē Mekongas upes baseinā – tā ir viena no visnetīrākajām upēm pasaulē. Zivis dzīvo notekūdeņos, kuri ir pilni ar baktērijām un toksiskām vielām, kuras visas nogulsnējas zivs gaļā.
Neskaitot to, pangasijas gaļā tika konstatēti smagie metāli, hlorāts, izomēri, heksahlorbenzols un citas kaitīgas ķīmiskās vielas, kurām tur noteikti nebūtu jābūt.

Lasi vēl: Ja vēlies lai visi vīrieši ir kā traki pēc tevis, vienkārši izdari šo!
Vēl viens iemesls, kādēļ pangasija ir tik kaitīga – tās baro ar atkritumiem, kas ir tik pat kaitīgi cilvēka Vese***ai. Savvaļā dzīvojošajām zivīm dabīgos apstākļos ir nepieciešams četras reizes ilgāks laiks, lai sasniegtu tos pašus izmērus, kādas šīs nebrīvē augušās zivis sasniedz hormonālo injekciju un antibiotiku dēļ.

Lasi vēl: Dziednieces šo dara, lai noņemtu negatīvo enerģiju no cilvēka

Pangasijas gaļā tika atrasti augšanas un reprodukcijas hormoni. Lielie uzņēmumi, kas tirgo zivis, gaļas izcelsmes vieta neinteresē, bet lētās cenas piesaista plašus veikalu tīklus, kuri pat nenojauš patieso indi, ko ēd.

Šādās zivīs nav omega-3 taukskābju un daudzu citu barības vielu, kurām vajadzētu būt zivīs. Neskatoties uz to, ka pangasijai nav slikta garša, to noteikti nevajadzētu lietot uzturā!

Neaizmirstiet padalīties arī ar saviem draugiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru