Nemaz nedomā šīm zodiaka zīmēm uzticēties… Viņi ir īsti meļi un izmantotāji!

Uzticība – tas ir tas, kas tiek pelnīts gadiem, mēnešiem un ar darbībām. To var vienā mirklī pazaudēt, bet ne iegūt. Mums ne vienmēr ir laiks, lai kādu pārbaudītu. Astrologi palīdzēs ietaupīt jums spēkus un nervus.

Katrs cilvēks ir unikāls, tomēr astrologi piekrīt uzskatam, ka Zodiaka zīmes uzliek noteiktu nospiedumu sava īpašnieka raksturam. Šīs zināšanas var izmantot, lai prognozētu kāda drauga, paziņas, kolēģa rīcību. Zinot cilvēka zodiaka zīmi, jūs varēsiet izlemt, cik daudz drīkstat viņam uzticēties. Uzticība ir atkarīga no daudzām cilvēka rakstura īpašībām. Nevajadzētu uzticēties egoistiskām Zodiaka zīmē, kā arī tām, kuras ir pārlieku agresīvas. Emocijas ir vienlaikus uzticības briesmīgākais ienaidnieks un labākais draugs.

Auns

Aunam var uzticēties, jo šie cilvēki ir tieši, un viņiem nepatīk izlikšanās, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņi nevar jūs apmānīt. Tas viņiem nebūs grūti, bet meli lielākoties gadījumu bez nekaitīgi. Cita lieta ir Aunu uzticība apkārtējiem. Jūs varat būt pārlieku uzticīgs, bet tieši tāpēc jūs arī mīl tādi paši cilvēki. Tajā ir jūsu šarms, spēks un priekšrocība. Vienkāršība vienmēr ir bijusi un būs pievilcīga.

Vērsis

Vēršiem nevar uzticēties, ja runa ir par naudu, slavu, panākumiem, mīlestību Auni izraus to no jūsu rokām jebkādā viņiem ērtā veidā, pat nešaubieties par to. Vienīgais izņēmums ir tuvinieki un draugi. Tiem Vērši var piekāpties, augstsirdīgi pasniedzot palīdzīgu roku. Visās citās situācijās nevajadzētu cerēt uz viņu pieklājību. Paši Vērši arī var tikpat viegli tikt apmānīti.

Dvīņi

Dvīņi ir aizdomīgi. Iepazīstoties ar cilvēku, viņi apzināti gatavojas apmānam. Tomēr, kad attiecības ir izgājušas laika pārbaudi, viņi nomierinās. Un šeit jau otram cilvēkam ir jāuzmanās: pienāk laiks, kad pašiem Dvīņiem nevar uzticēties. Šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi melo par sīkumiem, pat paši to nepamanot. Bet no otras puses, labāk lai tie ir sīki meli, nekā milzīga nodevība. Uz kaut ko tādu ir spējīgs tikai retais no Dvīņiem.

Vēzis

Vēžiem labāk neticēt, kad jums ar viņiem ir kopīgs bizness. Viņiem patīk nauda, un tā atbild viņiem ar to pašu, tāpēc jums ir jābūt vismaz Vēžu labākajam draugam, lai nepaliktu muļķa lomā. Paši Vēži ir lieliski psihologi un analītiķi, tāpēc tos diez vai izdosies apmānīt. Viņi nav atjautīgi, un nedara kaut ko zagšus. Vēži vienkārši ir gudri, tālredzīgi, piesardzīgi, un novērtē katru sava privātā laika minūti.

Lauva

Ja jūs pajautāsiet katram cilvēkam, vai to kādreiz Lauva ir apmānījis, tad jūs visticamāk izdzirdēsiet atbildi “nē”. Citas atbildes arī nevar būt, jo Lauva lieliski noslēpj pēdas. Protams, viņa meli nesagādās problēmas jums, un viņam sliktu slavu, tāpēc vienkārši nepārdzīvojiet. Šiem cilvēkiem uzticēties var, bet pašu Lauvu uzticība var būt atkarīga no milzīga daudzuma faktoriem. Dažreiz viņiem pat patīk būt apmānītiem.

Jaunava

Jo vecāks ir cilvēks, kas dzimis Jaunavas zīmē, jo grūtāk viņu apmānīt, jo viņa neuzticība aug proporcionāli uzsūcamajam apmānam. Šo cilvēku piesardzīgums fascinē. Pat tad, kad viss simtprocentīgi būs kārtībā, viņi tik un tā meklē āķus. Ja viņus nepieviļ sestā sajūta, tad viņi kļūst vēl neuzticīgāki. Pašas Jaunavas ir pirmklasīgi meļi, kuri mazpazīstamiem cilvēkiem var melot tā, ka maz neliekas.

Svari

Svari melo ļoti īpatnēji. Viņi saprot, ka nemāk mānīties, tāpēc paši par sevi pat smejas, lai neizskatītos muļķīgi. Mēdz būt, protams, indivīdi ar superspējām, bet ne tik bieži, kā citām Zodiaka zīmēm. Vēl šie cilvēki ir ļoti uzticīgi, bet, ja kādam netic, tad tas vienalga nemaina lietu būtību. Tas izskatās ļoti savādi, jo Svari visu laiku runā par to, ka viņus “piekāsa” te te, te kur citur.

Lasi vēl: 3 garšīgas un maigas šašlika marinādes, kuras noteikti ir jāpamēģina šoruden. Mans vīrs vispār bija starā!

Skorpions

Melu un liekulības meistari ir Skorpioni. No viņiem vajadzētu uzmanīties, bet neesiet pārāk piesardzīgi. Viņi neiedurs jums dunci mugurā pat tad, ja esat viņu ienaidnieks, bet nebūs arī simtprocentīgi godīgi – pat ar draugiem. Tāda ir viņu būtība. Viņu mīlestības un kompānijas dēļ ir vērts paciest šos viņu izgājienus. Paši Skorpioni var demonstrēt savu attīstīto intuīciju, tāpēc viņus mēdz būt ļoti grūti apmānīt.

Strēlnieks

Strēlniekiem vienmēr var ticēt uz visiem simts procentiem, ja viņi ir jūsu draugi vai radinieki. Pretējā gadījumā viņi jūs atstās ar tukšām rokām jebkurā situācijā. Mūsdienu pasaulē tādas spējas, kādas ir šiem cilvēkiem, var izrādīties ļoti noderīgas. Cieniet Strēlniekus, un necentieties viņus apmānīt, jo viņi melus saož pa kilometru.

Mežāzis

Mežāži stabili neticēs nevienam, kamēr viņiem kāds nepateiks, ka viņu neuzticībai nav pamata. Tas ir, viņiem ir nepieciešams kaut kāds apstiprinājums, bet no sākuma attiecībās ar mīļoto cilvēku viņi ir ārkārtīgi uzmanīgi. Tikai ar vecumu šī izteiktā apdomība pāriet. Kas attiecas uz pašiem Mežāžiem, tad viņi neprot melot, un arī to īpaši nevēlas. Viņiem gandrīz vai nav netikumu un vājību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir lieliski psihologi, tāpēc viņiem nemaz nevajag mācīties melot. Savu pārākumu viņi izmanto, bet ne vienmēr, kas liecina par viņu relatīvo pieklājīgumu. Jums tomēr ir iespēja viņus apmānīt, bet tā ir tik maza, ka tas pat nav tā vērts. Apmānījāt Ūdensvīru – malači. Ūdensvīrs pieķēra jūs melos – sargiet seju no sitieniem.

Zivis

Zivīm patīk pamelot, tāpēc viņām noteikti nevar uzticēties. Ja jūs kaut nedaudz kaut ko saprotat no cilvēkiem, tad varēsiet bez problēmām atmaskot viņu melus. Nedomājiet, ka no tā viņas mainīsies. Viņas izmainīt nevar nekas. Viņas arī pašas slikti nosaka, kad viņām melo. Biznesā tādas “iemaņas” diez vai palīdzēs, bet dzīvē var noderēt.

Katram no mums ir savs temperamenta tips un pasaules redzējums. Zodiaka zīmju īpatnības ne vienmēr sakrīt ar mūsējām tāpēc, ka mūsu rakstura veidošanās ir atkarīga no pārāk daudzām lietām. Atcerieties vien to, ka mēs visi esam cilvēki, kuri var apmānīt. Tāda ir mūsu būtība – un tieši tas padara mūs par cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru