Neparasts stāsts par viena kaķa dzīvi

Kaķis ilgi pacieta šo (viņš ne reizi nekoda, neskrāpēja meitenītei). Atnāku šodien mājās un vēroju ainu: Kaķis nepārtraukti trinās gar paklāju, līdz viņš varēja ‘’sist ar elektrību’’ (noteikti esat kādreiz jutuši), tā viņš tur trinās kādu laiku, līdz sāka skaļā balsī ņaudēt, bet turpināja trīties. Pec tam tāds izspūris devās apgulties uz krēslu. Apgūlās. Viņš noteikti domāja, ka meitenīte atkal nāks ņurcīt viņu un viņš to tikai gaidīja. Bet kāpēc gan?

Es jau nodomāju, ka meitenīte kaķim pamatīgi smadzenes saspiedusi, bet es pamatīgi kļūdījos! Istabā ienāk meitene. Nu un viss kā parasti: ‘’Minka!!!’’ un skrien ņurcīt viņu. Kaķis iepriekšējās reizes bēga, bet šoreiz nebēga un mierīgi gaidīja līdz viņa nāks tuvāk.

Kaķis kurš bija pamatīgi trinies gar paklāju, šobrīd izstaroja nelielu elektrības strāvu, bet arī ar nelielu strāvu ir sāpīgi. Pēc brītiņa es sapratu, kādēļ mazā meitene saņēma ar strāvu un aizbēga prom no kaķa. Izrādās kaķis iesitis meitenītei ar strāvu un viņa līdz ar to aizskŗējusi prom. Kaķis nu gan ir gudrinieks! Kā viņš aizdomājās līdz kam tādam? Tiešām interesanti!

Padalies ar šo jautro stāstu ar saviem draugiem! 

Avots: vmirechudes.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru