Nepatīkama situācija novērota Jaunciemā pie veikala ”Maxima”. Čigāni no automašīnas bagāžnieka veikalā nes iekšā krievu ”vodku”…

Kāda Rīgas iedzīvotāja bija šokā ieraugot pie veikala ”Maxima” šādu situāciju. Par notikušo viņa pastāstīja mums, jo vēlējās, lai maksimāli daudz cilvēku uzzina par šo aizdomīgo situāciju.

Jaunciemā 13. Janvārī pie veikala ”Maxima” plkst. 16:25 tika novērota briesmīga un aizdomīga situācija. Braucot iepirkties sieviete pie šī veikala ieraudzīja lūk, šādu situāciju: piebrauca, pēc viņas teikā, 4 čigānu tautības cilvēki (viena no tām bija sieviete) ar baltu Volkswagen markas automašīnu – ļoti ”nolaista” paskata spēkratu.

Lasi vēl: Latvijā kādu iedzīvotāju pārsteidza stārķis Janvārī, kurš jau iekārtojies ligzdā

“Izkāpa visi ārā, atvēra bagāžnieku un tur atradās simtiem alkoholisko pudeļu, gan krievu šņabis, gan arī šampanietis ”Bosca”. Iznāca veikala apsargs ar iepirkuma ratiņiem, piepildīja ratiņus līdz augšai ar alkoholiskajiem dzērieniem un uzreiz izkrāva tos veikalā pie alkohola plaukta, kur tie ātri tika salikti plauktos,” stāstīja sieviete.

Neesot dotas nedz pavadzīmes, nedz kādi citi oficiāli dokumenti. “Vai tiešām veikala līnijai ”Maxima” ir sadarbība ar četriem briesmīga paskata čigāniem, kuri pārvietojas ”nolaistā” automašīnā?” viņa vaicā.

Lasi vēl: Par šo vīrieti no Latvijas runā visa pasaule, jo tieši viņš radīja episkāko auto pārdošanas sludinājumu

Aculiecinieki vēl ievēroja, ka bagāžniekā atradās lielā daudzumā ”Tic-Tac” iepakojumi, kuri bija ietīti pārtikas plēvē. Klātesošie neizslēdza domu, ka, iespējams, šo  ”Tic-Tac” vietā bijušas apreibinošu vielu tabletes.

Tas viss noticis gaišā dienas laikā, cilvēki apgrozījās, taču Jaunciema ”Maxima” ir diezgan nomaļus, tādēļ cilvēku nebijis daudz. Aculieciniece baidījās uzņemt video un fotogrāfijas ar šo situāciju, jo minētie vīrieši izskatījās draudīgi un agresīvi noskaņoti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gita Aleksandra</cite>

    Tie kuri pastāstīja šo, pat nezin situāciju kāpēc šie simtiem minētie dzērieni bija bagāžnieka. Es arī biju lieciniece bet neko tādu drausmīgu un aizdomīgu neredzēju kā ir minēts šajā rakstā, un nekādi tic tak arī nebija.Tam kurš izdomāju šo rakstu ir ļoti liela fantāzija var apsveikt par tāda spējām….Pirms runājat domājiet ko runājat jo par tādiem meliem varat nonākt tiesa.

Pievienot komentāru