Norvēģijas princese Ingrīda no bēbīša izaugusi par īstu skaistuli

Pirmā skolas diena

Viens no publiski redzamākajiem princeses Ingrīdas mirkļiem bija viņas pirmā skolas diena. Norvēģijā, atšķirībā no Lielbritānijas (kur karaliskei bērni pirmajās skolas dienās ir redzami zolīdās skolas formās), skolās nav obligāto skolas formu. Tāpēc arī Ingrīda varēja uz savu pirmo skolas dienu saģērbties vienkāršās un jaukās drēbēs – baltā kleitiņā, ar baltām kediņām. Rozā mugursoma un pelēkā jaka vēl vairāk izceļ karaliskās ģimenes tuvību ar tautu.

 

Līdzīga mammai

Daudzi saka, ka Ingrīda ir ļoti līdzīga mammai. Vienā no viņas pirmajiem oficiālajiem portreta foto, līdzība ir nenoliedzama. Arī atturīgais smaids un kautrība viņai esot no mammas.

 

Mīl dabu

Tagad Ingrīdai jau ir 15 gadi un viņa ir meitene, kura ļoti mīl dabu. Viņas vecāki līdz šim meitu ļoti sargājuši no publikas acīm, tomēr tagad, kad viņa ir oficiālā ceremonijā tikusi iesvētīta, ļauj viņai vairāk iziet publiski sabiedrībā. Meitene ļoti mīl dabu, peldēties un slēpot. Daba viņu nomierina un Ingrīda vislabprātāk guļ ārā vienkāršā teltī.

https://www.instagram.com/p/BpMgVCHhjSt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

 

“Esi tu pati”

Tagad kad meitenei jau ir 15 gadi, viņai arvien vairāk jāpiedalās dažādos karaliskajos pasākumos un jāpilda dažādi pienākumi. Tomēr, neskatoties uz to, meitene saglabā vienkāršību un dabiskumu. Lielā mērā tas ir pateicoties arī Norvēģijas karalim Haraldam V, kurš mazmeitai esot devis padomu, lai viņa vienmēr saglabā savu personību un ir tāda, kāda ir. Viņš meitenei esot ieteicis atrast pašai savu ceļu.

Ja ticam tam, ko par meiteni saka viņas tuvinieki un cilvēki apkārt, meitene ir uz pareizā cēla, lai kļūtu par spēcīgu sievieti, kuras personība un daba būs būtiski Norvēģijas stūrakmeņi daudzuus jo daudzus gadus.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru