Noskaidro kas jāzina par katras zodiaka zīmes vīrieti, lai viņš tevī neprātīgi iemīlētos! Saglabā!

VĒRSIS

Vīrietis Vērsis ir uzticams, stabils, uzticīgs, dāsns, bet spītīgs un slinks. Neriskē doties nezināmajā, viņam vajadzīgs līderis. Nemēģiniet strauji sākt ar viņu attiecības. Vērsis ir lēnīgs, pacietīgs un to pašu gaida no jums.

Lieciet viņam smieties, garšīgi pabarojiet. Vērsis būs laimīgs. Ceļš uz viņa sirdi iet caur vēderu. Vērsis dievina sarunas par biznesu, finansēm, materiālajām vērtībām.

DVĪŅI

Enerģisks, gudrs, radošs, virspusējs, impulsīvs, viltīgs, neciena noteikumus, ļoti neatkarīgs. Patīk gudras sievietes. Radiet uz viņu iespaidu, parādiet sevi. Konservatīvismu vīrietis Dvīņi uzskata par garlaicīgu.

Esiet godīga, lojāla pret Dvīņu zīmes vīrieti. Ja reiz zaudē viņa uzticību, to vairs nevar atgūt. Dvīņi ir komunikabli, daudz zina, prot. Baudiet saskarsmi ar viņu. Pat tad, ja neizdosies apprecēties, jūs iegūsiet lielisku draugu.

VĒZIS

Ideāls kandidāts laulībām, bet neaizmirstiet par viņa egocentrismu, paaugstināto jūtīgumu. Vēzis ir zīme, kas pilna pretrunām, ja ir runa par neatkarību. Pašpietiekams, mērķtiecīgs, taču viņam nepieciešams emocionāls atbalsts, iedrošinājums, viņš alkst pēc uzmanības. Laimīgs, ja viņam ir neliels draugu loks vai ģimene. Emocionāli jūtīgs cilvēks.

Esiet ar viņu tieša, atklāta, varat droši stāstīt par savām jūtām. Uzticība ir ļoti svarīga. Nelieciet Vēzim momentā pieņemt lēmumu. Viņš no jums novērsīsies. Patiesums, komplimenti, uzticības pilnas attiecības, pacietība – tās ir atslēgas uz Vēža piesaistīšanu. Vēzis ir ļoti piesardzīgs, lēni satuvinās, bet, kad pienāks laiks, jūs iegūsiet lielisku partneri.

LAUVA

Vīrietis Lauva ir diezgan dominējoša personība, kaislīgs, enerģisks. Sabiedrisks, ar stipru raksturu, neatkarīgs, pašpietiekams. Lauva ir laimīgs, kad viņam ir auditorija, pielūdzēju pulciņš, viņš nemīl vienatni. Ja gribat panākt, lai viņš jūsos iemīlas, bet pēc tam arī apprecas, ņemiet vērā sekojošus padomus.

Galvenais faktors – apbrīnošana. Apbrīnojiet viņu, un viņš būs jūsu. Izsakiet komplimentus attiecībā uz intelektu, labu fizisko formu. Svarīgi ir parādīt, kas ir jūsu uzmanības centrs. Kopā ar viņu esat jautra, optimistiska. Vīrietis Lauva mīl pārsteigumus. Pasniedziet viņam dažas dāvanas.

Lauvam patīk viss elegantais, tāpēc ģērbieties stilīgi un skaisti. Lauva dievina jutekliskas sievietes. Izvēlieties seksīgas lietas, pat nedaudz provokatīvas. Svarīga ir pārliecība par sevi, ja vēlaties būt attiecībās ar Lauvu. Viņam patīk pašpietiekamas dāmas.

JAUNAVA

Vīrietis, kas dzimis Jaunavas zīmē, ir vērīgs, punktuāls, racionāls, neatkarīgs. Bezmērķīgi aktīvs, vēss, liels skeptiķis. Tomēr vēlaties ar viņu apprecēties? Tad atcerieties – Jaunavai ir nepieciešama intelektuāla stimulācija. Runājot ar viņu, cenšaties nonākt pie konsensusa.

Vīrietis Jaunava ir parasts cilvēks, neko nerisina spontāni, intensīvi pārdomā katru ideju. Pastāvīgi visu novērtē.

Nedodiet viņam iemeslu uztraukties, tas viņu uzbudina, padara nestabilu. Ļaujiet viņam uzņemties iniciatīvu, vīrietim Jaunavai patīk visu kontrolēt. Uz tikšanos ģērbieties ar gaumi, ne vulgāri. Jaunavām patīk miers, stilīga apkārtne, efektīvi cilvēki.

SVARI

Izsmalcināti, diplomātiski, mierpilni, viesmīlīgi – tas viss ir par Svariem. Virspusēji, neuzticami, slinki, mīl skaistus dekorus – tas arī ir par viņiem. Bieži atkarīgi no citiem. Viņus piesaista mierīgs raksturs, apbrīna, glaimi.

Vīrietis Svari mīl parunāties. Apvaicājieties par viņa hobijiem, interesēm, viņu pašu. Uzaiciniet vīrieti ciemos, radiet mājoklī elegantu atmosfēru. Svariem ir ļoti svarīgs pirmais iespaids. Izbaudiet kopā būšanu, esiet jūs pati, un labvēlīga attieksme no interesanta, labsirdīga sarunbiedra ir garantēta.

SKORPIONS

Vīrietis Skorpions ir uzticīgs, kaislīgs, izdomas bagāts, taču greizsirdīgs un aizdomīgs. Ārkārtīgi neatkarīgs, pašpietiekams.

Kā viņu piesaistīt? Nekad nemāniet Skorpionu, viņš redz cauri meliem. Uzmanīgi klausieties. Viņš patiešām zina un var pastāstīt daudz ko interesantu. Vīrietis Skorpions neieredz noslēpumus, intrigas, kad viņu ķircina un saka, ka viņam nav taisnība.

Dod priekšroku patiesīgumam, godīgumam. Neparedzams, viegli maina kursu. Skorpions nepatīk izjokošana, pārsteigumi. Nekontrolējiet viņu. Vīrietim patīk ambiciozas personības, kas līdzinās viņam pašam.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir filozofa un pētnieka zīme. Šajā zīmē dzimis vīrietis alkst pēc piedzīvojumiem un iespaidiem. Viņam ir ļoti svarīga brīvība. Runājiet ar viņu, stāstiet notikumus no savas dzīves. Bet nebāziet degunu viņa dzīves slēptākajos nostūros.

Piedāvājiet neparastu tikšanos, piemēram, lēcienu ar izpletni vai laivu braucienu. Pārsteidziet viņu. Vīrietis Strēlnieks dievina pārsteigumus, aktīvas nodarbes. Visam ir jābūt jautri un amizanti. Šīs zīmes pārstāvis mīl risku, tostarp seksā. Ar vīrieti Strēlnieku jūs piedzīvosiet daudz ko ekstravagantu, pat nedaudz brutālu. Vai esat gatava?

MEŽĀZIS

Mežāzis ir pats stoiciskākais, organizētākais no visiem zodiaka zīmju vīriešiem. Neatkarīgi no ārējā izskata, iekšēji vēss, mierīgs, loģisks. Meklē finansiāli pastāvīgu partneri. Ja ir izveidojušās nopietnas attiecības, vīrietis Mežāzis tiecas stāties laulībā, jo tas ir pirmais solis viņa daudzo personīgo mērķu klāstā.

Viņa autoritātes iedragāšana ir slikta ideja. Mežāža simbols ir āzis, tāpēc viņš ir ietiepīgs. Mierīga, racionāla kāda jautājuma apspriešana darbojas labāk, nekā emocionāli uzliesmojumi. Vienmēr cieniet viņu, izrādiet savu mīlestību. Kad viņš sapratīs savu vērtību, paliks ar jums uz visiem laikiem.

ŪDENSVĪRS

Gudrs, izdomas bagāts, spītīgs, dumpīgs. Mēģinājums atņemt Ūdensvīram brīvību, izraisa viņā vēlmi bēgt. Neatkarība vajadzīga viņa labklājībai. Intelektuālis. Pat pasaulē skaistākā sieviete neiepatiksies Ūdensvīram, ja viņa ir dumja.

Stimulējiet viņa prātu, iesaistieties draudzīgās vārdu batālijās. Vīrietis gaida smadzeņu vingrinājumus. Ja neesat spējīga mēroties ar viņu intelektā, meklējiet vīru citā vietā. Vīrietis Ūdensvīrs prasa savienojamību vairāk, nekā jebkurš cits. Dažādojiet savas tikšanās, esiet elastīga. Ūdensvīra partnerei ir jāpiemērojas viņam.

Esiet pacietīga. Ūdensvīrs var pārstāt mīlēt tikpat ātri kā iemīlēties. Neizdariet uz viņu spiedienu, neesiet greizsirdīga – tad viņš no jums aizies. Dodiet viņam telpu, cieniet privāto dzīvi. Vīrietis Ūdensvīrs domāts sievietei, kas mīl izaicinājumus un piedzīvojumus.

ZIVIS

Vīrietim Zivīm piemīt žēlsirdīga un radoša daba, viņš ir nedaudz slinks, pastiprināti jūtīgs. Viņam nepieciešams dominējošs partneris. Vēlaties piesaistīt vīrieti Zivis?

Runājiet ar viņu par garīgumu, okultajām zinātnēm, astroloģiju, par visu nereālo. Un, lai gan viņš piedāvās savu palīdzību, neļaujiet viņam risināt jūsu problēmas. Piedzīvojumos, jaunā situācijā, pasākumos izdarīs visu, ko jūs piedāvāsiet. Izvediet draugu no melanholijas, lieciet viņam smieties.

Vīrietis Zivis nav konservatīvs, tāpēc netradicionālas, neparastas sarunas un lietas patīkami viņu pārsteigs. Lomu spēles – tas ir viņam! Esiet uzmanīga, dāsna, maiga – lai mīļotajam kopā ar jums būtu komfortabli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru