Noticis asiņains konflikts Rīgā! Pol***jai ierodoties vairāki cilvēki jau bija sadurti – SLIMI

Rīgā – Latgales priekšpilsētā, tikai dažus simtus metru attālumā no Valsts Pol***jas iecirkņa nakts vidū notika asiņains knflikts, kurā bija sadūrušās divas kompānijas. Viss esot aizgājis tik tālu, ka noticis kautiņš un kāds lietā licis arī nazi, ziņo Degpunkts.

Pol***ja ziņo, ka aptuveni ap 2:30 naktī tika saņemts izsaukums uz Turgeņeva ielu, tur notiekot kāds smags kautiņš. Likumsargi nekavējoties uz turieni devušies, lai noskaidrotu, kas notiek. Ierodoties bija redzams, ka divi jau bija bez virsdrēbēm un vairākas personas bija sadurtas ar nazi.

Pāris minūšu laikā ieradās veselas 3 Pol***jas ekipāžas, jo visur esot bijušas asinis. Cietušie tika sadurti ribu apvidū un Pol***ja bažijās vai viņiem nebūs savainotie arī iekšējie orgāni.

Notikuma vietā tika noskaidroti, kas ir vainojums visā notikumā. Kā izrādās pēc visa asā notikuma, kāds jauneklis ar savu draugu turpat blakus sēdējuši un skatījušies uz visu notikušo.

Sarunas laikā ar aizdomās turēto noskaidrojās, ka personas dienas laikā lietojuši marihuānu, jaunietis pateicis, ka cietušajiem uzbrucis ar nazi. Pašlaik notiks padziļināta izmeklēšana un jauniešiem par to draud smags sods!

Lasi vēl : Kas īsti patiesībā atgadījās Armandam Simsonam Rīgas “TET” maratonā?

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru