Noticis pilnīgs neprāts Jelgavas Slim**cā! Slim**ca nepieņem divgadīgu bērnu ar elpas trūkumu un augstu temperatūru!

Diemžēl nākas dzirdēt par kārtējo un ļoti nepatīkamo gadījumu, kur tikusi iesaistīta māmiņa un Slim**ca, bet rezultāts vienkārši drausmīg! Hildegarde un viņas divgadīgais dēliņš piedzīvojis nepatīkami pārdzīvojumu, tcis iesaistīts pat Bez Tabu, kas centās visu problēmu risināt un skaidrot. Puisēnam bija ļoti augsta temperatūra, pēc kuras sākās elpas trūkums.

Māte nekavējoties izsauca ātro palīdzību uz savām mājām Iecavā, pēc brīža tika nolemts bērnu vest tieši uz Slim**cu, kura atrodas Jelgavā. Taču drausmīgākais tikai sekoja uzzinot to, ka šādus pacientu Slim**ca nemaz nepieņem, kā tas var būt?

Pēc ļoti ilgas papīra un dokumentu kārtošanas konkrētajā uzņemšanas nodaļā tika noskaidrots, ka mazā zēna pediatre neesot iekļauta ģimenes ārstu reģistrā, tieši šī iemesla dēļ Slim**ca nav nekādā veidā tiesīga uzņemt mazo bērnu Slim**cā.

Neskaitot to, visu situāciju sarežģīja arī tas, ka vairāki atbildīgie darbinieki, kuri šo problēmu varētu risināt, konkrētajā brīdī ieturēja pusdienas un nabaga mātei bijis vienkārši jāgaida koridorā.

Hildegardi ļoti nepatīkami pārsteidzis, ka šādās akūtās situācijās priekšroka tiek dota visiem papīriem un dokumentiem, nevis reālai palīdzībai, kad bērnam tā tiešām ir nepieciešama.

Tikai pēc 40 minūšu ilgas cīņas, lai dēlam tiktu palīdzēts, māte nekavējoties devās ar taksi pie pediatres Rīgā. Taču secinājums kopumā bija ļoti bēdīgs, bērns var atrasties mediķu acu priekšā un nobraukt vairāk kā 100 kilometrus, bet reālu palīdzību nemaz nesaņem. Tiekot secināts, ka Jelgavas Slim**cas uzņemšanas nodaļa ir tik ļoti noslogota un aizņemta, ka nav spējusi atcerēties un komentēt konkrēto atgadījumu. Kādas ir Jūsu domas par šo gadījumu?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru