Notiks uzņēmēju Atvērtā diena biržā Nasdaq Riga

16.aprīlī notiks uzņēmēju Atvērtā diena biržā Nasdaq Riga. Ja esi ambiciozs uzņēmējs un vēlies finansēt jaunu produktu izstrādi, dažādot finansējuma avotus, apgūt ārvalstu tirgus, uzzināt uzņēmuma tirgus vērtību, palielināt uzņēmuma atpazīstamību, kā arī veicināt savu klientu, sadarbības partneru un darbinieku lojalitāti – nāc uz biržu!

Piedalies biržas Nasdaq Riga Atvērto dienu pasākumā un uzzini no pirmavota, kā birža var veicināt Tava uzņēmuma izaugsmi.

Ar savu pieredzi, kā nonākt biržā, dalīsies Madara Cosmetics valdes loceklis un līdzīpašnieks Uldis Iltners; ko investori sagaida no biržas uzņēmuma, stāstīs LHV Institucionālo tirgu vadītājs Ivars Bergmanis; savukārt IPO procesa juridiskos aspektus skaidros Eversheds Sutherland Bitāns kapitāla tirgus prakses vadītājs Mikus Freimanis.

Būsi laipni gaidīts 16.aprīlī, no plkst. 10:00 līdz 12:00, biržas Nasdaq Riga telpās Vaļņu ielā 1, 2. stāvā. Pasākums notiks latviešu valodā. Dalība bezmaksas.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi un apstiprināt savu dalību līdz 11. aprīlim, rakstot uz [email protected] vai zvanot 67 212 431. Nasdaq Riga ir fondu birža, kas piedāvā investīcijas Baltijas reģiona uzņēmumu akcijās un obligācijās. Biržā uzņēmumi piesaista izaugsmes kapitālu, paplašina savu atpazīstamību un caurspīdīgumu. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet nasdaqbaltic.com.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru