Ņujorkas mediji ziņo, ka Porziņgis ar sulīgiem vārdiem esot nolamājis savu treneri

Tagad tiek ziņots, ka intrigas ap komandas sanāksmi nebija viss! Pērn, treniņa laikā, Porziņģis (kurš, kā raksta New York Post, ir viens no pieklājīgākajiem spēlētājiem komandā) esot lietojis vārdu “f..ck”, lai nolamātu Hornačeku. Lai arī žurnālisti norāda, ka aiz aizslēgtām durvīm spēlētāji un treneri bieži līgā apmainās ar vārdiem augstos toņos, tomēr šis gadījums norādot, ka komandā spēlētāju vidū ir manāma neapmierinātība ar treneri (tiek nosaukti arī citi gadījumi jau šosezon, kur citi Ņujorkas spēlētāji izrādījuši savu attieksmi pret Hornačeku)!

Jāatgādina, ka šis Ņujorkas iekšējais strīds nāca par labu Latvijas izlasei, jo tādējādi Kristaps varēja mierīgu sirdi doties palīgā Latvijas izlasie uz Eiropas čempionātu basketbolā (NBA komandas parasti nelabprāt laiž savus jaunos basketbolistus uz izlasi, tā vietā prasot, lai viņi individuāli vasarā gadavojas jaunajai sezonai)!

Lasi arī: No alkohola atkarīga ģimene nodedzina Pol***jas auto, kad likumsargi cenšas nošķirt no tiem bērnu

Ņujorkas medijs spriež, ka Hornačeka dienas komandā varētu būt skaitītas, jo citi komandas spēlētāji šobrīd izrāda daudzas neapmierinātības pazīmes attiecībā pret treneri.

Avots: New York Post

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru