Numeroloģija: kāda auto numura zīme nesīs jums veiksmi?

Ciparu nozīme

  • Jūsu auto atrodas Saules ietekmē. Šāda auto enerģētika sniegs veiksmi tiem cilvēkiem, kas darbojas valdības un tiesībaizsardzības iestādēs. Vieninieks spēj nostiprināt auto īpašnieka labās īpašības, tas sniedz viņam sparu, enerģiju, kā arī palīdz atstāties līdera pozīcijās. Ja auto numurzīmē ir vieninieks, tas nozīmē, ka auto īpašniekam tiek veicināta taisnīga dzīve, viņi neveidos aizdomīgus darījumus, kā arī neļauj ietekmēties no ļaunām runām, īpaši, ja tādi tiek veikti paša auto salonā.
  • Pāri jūsu transportlīdzeklim valda Mēness. Divnieks liecina par vieglu sarunu veicināšanu, draudzīgu atmosfēru un savstarpēju sapratni. Auto ar šo skaitli ir ideāls ģimenes cilvēkiem. Veiksme būs paredzēta tiem cilvēkiem, kas uz šāda auto pārvadā augļus, sulas un ūdeni. Auto pastiprina vadītāja punktualitāti, tādēļ šajā auto cilvēkam ir grūti būt sliktā garastāvoklī. Šī auto īpašniekam vajadzētu saprast, ka divnieks uzlabo elastību un jūtīgumu, kas savukārt prasa labu gribasspēku.
  • Šis cipars atrodas Jupitera ietekmē. Tā smagā enerģētika nes veiksmi tiem cilvēkiem, kam ir stiprs gribasspēks un tik pat stiprs raksturs. Trijnieks atbild par plānošanu, pārrunām, sarunas veikšanu, papildu finanšu iegūšanas iespējām. Šis cipars parasti mēdz attīstīt cilvēkos lepnumu un iedomību. Auto īpašniekiem jāņem vērā šis fakts un nevajadzētu pakļauties savu sasniegumu ietekmei, kļūstot nevajadzīgi iedomīgiem. Mazliet ir jāprot piebremzēt.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmju nelieši – tiešā vārda nozīmē!

  • Šī cipara pārstāvis ir ēnu planēta Rahu. Šāds auto cipars nesīs jums veiksmi dažādos pārvedumos un pārvadājumos. Četrinieks iemāca auto vadītājam disciplīnu un labu laika izjūtu. Šis auto būs labi piemērots masu izbraucieniem. Četrinieki ir tiekti uz intrigām un netaisnīgiem darījumiem, tādēļ šis skaitlis reizēm mēdz aizsegt veiksmi. Auto īpašniekam nepieciešams apzināties, ka nelegāli pārvadājumi un darījumi ne pie kā laba nenovedīs. Karma var piezagties pavisam negaidīti, turklāt visticamākais, ka šī karma nebūs laba.
  • Piecinieks un Marsa pārvaldība liecina par veiksmi pārrunās, komandējumos un darba darīšanās kopumā. Auto ar šādu kopsummā ņemtu ciparu lieliski noderēs taksometra šoferiem, kravas pārvadātājiem, kā arī tiem, kas mēdz veikt tālus pārbaucienus. Piecinieks sniedz auto īpašniekam enerģētiku, kas veicina vieglu sarunu veikšanu, tādēļ sarunas ies viegli pat ar jauniem klientiem. Planēta, kas valda pār pārdošanu, necieš apmānu, tādēļ necentieties krāpties jebkādu cenu noteikšanā.
  • Venēra un skaitlis seši – mīlestības, uzticības un pieķeršanās simboli. Šāds auto būs lieliski piemērots jaunlaulātajiem vai ģimenes pāriem, lai dotos ceļojumos vai pārbaucienos. Sešinieks spēj nest pozitīvu enerģiju, kas sniedz cilvēkiem pozitīvu uzlādi. Šādā auto parasti visas nesaskaņas ļoti ātri pāriet. Ja jums nepieciešams salabt ar savu otro pusīti, tad sēdieties šajā auto un dodieties pozitīvu emociju meklējumos.
  • Ketu – planēta, kas valda pār skaitli septiņi – savienojumā ar šo skaitli sniedz tā īpašniekam spējas sniegt citiem cilvēkiem palīdzību. Septiņi nozīmē, ka cilvēkam būs ļoti liela atdeve, auto sniegs tās īpašniekam tikai veiksmi. Lielā mērā šis skaitlis lieliski paredzēts ātrās palīdzības automobiļiem, baznīcas auto, tiem, kas strādā brīvprātīgo darbā vai saistībā ar ziedojumiem. Skaitlis septiņi nes arī savu negatīvo daļu – rada vēlmi auto salonā tenkot, tādēļ vienmēr esiet vērīgi un acīgi, lai tā nebūtu.
  • Skaitlis astoņi un Saturns – salīdzinoši smags savienojums. Šāds auto ir lieliski piemērots darbam. Veiksme šajā auto būs visiem tiem, kas ir īsti darbaholiķi. Skaitlis astoņi sniegs spēku, mundrumu, ticību saviem spēkiem, spēju pieņemt lēmumus, kā arī dzīvē nepieciešamo ietiepību. Taču šī auto īpašniekam vajadzētu atcerēties, ka bez maksas dzīvē pienākas tikai siers peļu slazdā. Iemācieties atteikt tiem cilvēkiem, kas jūs acīmredzami ekspluatē. Nekaunējieties teikt, ka jūsu darbs un degviela nav bez maksas.
  • Skaitli deviņi pārvalda planēta Marss. Šis skaitlis nes veiksmi auto īpašniekam juridiskos un finanšu jautājumos. Šāds numurs pievelk kārtības ievērošanu, disciplīnu, spēju veiksmīgi darboties ar līdzekļiem, kā arī novērš lieku izšķērdību. Taču pat šim skaitlim ir savi mīnusi: auto var būt untumains un pieprasīt tēriņus tā uzturēšanai, kā arī reizēm mēdz padarīt savu īpašnieku emocionālu un ātri aizkaitināmu. Tikt ar to galā palīdzēs pašsavaldīšanās paņēmieni.

Lai laime vienmēr būtu jums līdzās, aprēķiniet arī sava auto laimīgo skaitli. Ar tā palīdzību jūs spēsiet daudz veiksmīgāk izprast sava rakstura iezīmes, kā arī spēsiet atrast sev piemērotu nodarbošanos.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru