Oho, kāds pārsteigums! Madara Kiviča ir visā pilnībā mainījusi savu tēlu un vairs nav blondīne!

Teju vai katru dienu varam dzirdēt par Andri Kiviču vai Madaru. Tas skaidrojams ar to, ka abi divi bieži izceļas uz pārējo fona, šoreiz gan runa iet par Madaru un tas itin nekādā ziņā nav slikti, bet gan tieši pretēji!

Visi to vēl nemaz nezina, taču Madara Kiviča pilnībā ir mainījusi savu vispārējo vizuālo tēlu un lieki piebilst, ka viņa vairs neskaitās kā blondīne, kā arī viņai ir pilnīgi jauns matu sakārtojums, kas ļoti krasi atšķiras no viņas iepriekšējās frizūras.

Viņa pati skaidri un gaiši norādījusi, ka viņa tik tiešām vairs nav blondīne, jo jaunā matu krāsa ir brūna, lai gan nedaudz izsatās pēc blondas, tāda viņa vairs nav. Pati Madara bieži vien atbild uz dažādiem komentāriem un vēstulēm, kur izsakās par savu jauno stilu.

Lieki piebilst, ka liela daļa komentētāju ļoti skaidri izteikušies par to, ka Madarai ļoti labi piestāv jaunā matu frizūra, krāsa un izveidotās lokas, viņa tagad izskatoies vēl jaunāka un skaistāka.

Tāpat ir zināms, ka pavisam nesen klajā nāca informācija par to, ka Madarai tik tiešām ir uzplaukušas romantiskas attiecības ar slaveno latviešu režisoru Miku Ozoliņu, kurš pašlaik dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs.

Tāpat medijos nonākušas ziņas par to, ka Madara beidzot ir iesūdzējusi tiesā savu vīru Andri Kiviču par uzturlīdzekļu pilnu piedziņu par abām meitām, kuras visu laiku atrodas pie Madaras.

Lasi arī: Vīrietis parāda, cik īstenībā maksā identiska prece Latvijā un Vācijā! Cenas atšķirība ir nesaprotami liela

Laiks tad beidzot ķerties klāt un aplūkot, kā tad viņa izskatās.

Šķir otru lapu, lai redzētu bildi

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru