Pagatavo šo maisījumu un pievieno istabas puķēm un tu būsi patīkami pārsteigta, kad tie sāks ziedēt

Augi nīkuļo un nezied? Istabas augus mēs pērkam, lai tie priecētu mūsu acis un šis maisījums palīdzēs ziedēm augt un ziedēt kā vēl nekad!

Lasi vēl: Ļoti vērtīgas ziedes recepte, kas jau ir glābusi ne vienu vien dzīvību! Gruzijas medicīnas noslēpums ir atklāts!

Jebkuru istabas augu ik pa laikam nepieciešams nodrošināt ar papildu barības vielām, īpaši svarīgi to darīt augu plaukšanas laikā. Raugs var nodrošināt pat visvairāk nīkuļojušo augu ziedēšanu un intensīvu augšanu. Izmēģiniet mūsu piedāvāto recepti!

Mēslošanas līdzeklis istabas augiem

SASTĀVDAĻAS

  • 10 g presēta rauga
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 l silta ūdens

PAGATAVOŠANA UN LIETOŠANA

  1. Raugu izšķīdiniet ūdenī, pievienojiet tam klāt cukuru un sajauciet. Ļaujiet maisījumam vismaz 2 stundas nostāvēt.
  2. Pagatavoto maisījumu atšķaidiet ar ūdeni attiecībā 1:5.
  3. Ar iegūto maisījumu augu nepieciešams laistīt šādos daudzumos: rudens/ziema – reizi mēnesī, bet pavasarī/vasarā – reizi 10 dienās.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc mācītāji lūdz nenest uz kapiem mākslīgos ziedus! RŪPĪGI IZLASI!

Fitohormoni, B grupas vitamīni un auksīni, kas atrodami raugā, aktīvi nodrošina šūnu dalīšanos un augu augšanu. Šādu augu barības vielu un mēslojumu kompleksu izmanto pieredzējuši dārznieki.

Raugs nodrošina augsnē esošo mikroorganismu aktivizēšanos, palielinot ogļskābās gāzes, mikro un makro, elementu daudzumu tajā. Tieši šīs vielas vislabvēlīgāk ietekmē augu attīstību un izskatu.

Dalieties arī ar draugiem! Viņi noteikti novērtēs šādu recepti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru