Pagatavo šo tiešām gardo dzērienu – Dzer katru dienu un lūko, kas notiks ar Tavu organismu!

Aizvien vairāk cilvēki sāk domāt par pareizu uzturu un līdzvērtīgu balansu, lai ne tikai uzlabotu savu vispārīgo Vese***as stāvokli, bet lai vienkārši labi Justos un neieslīgtu tā saucamajos “tauciņos.” Šeit runa iet tieši par to! Pārsvarā, kad organismā ir uzkrājušies pārlieku daudz tauki tieši kuņģa apvidū – Tas var novest pie negantām un hroniskām deģeneratīvām slimībām, kas nav nekāda joka lieta!

Un tā jau ir lielāka bēda, nekā ar vienkārši liekajiem taukiem ķermeņa ārpusē! Tas palielina daudz lielāku iespēju sirgt ar sirdslēkmju risku, augstu As**spiedienu, nieru mazspēju, diabētu, osteoporozi un tas bīstamākais – Dažādu veida vēžiem, kas arī nāk tieši no tās pašas puses! Tieši šim nolūkam esam sagatavojuši parādīt tik tiešām dabīgu recepti, kura balstās uz plūmēm! Vai iepriekš esat dzirdējuši par recepti, kura balstīta uz plūmēm?

Tā ne tikai palīdzēs novērsta vairāku tauku tipu atslāņošanos, kas ir uzkrājusies uz ķermeņa un it īpaši vēderā, bet arī palīdzēs organismam justies labāk, jo tā nav nekāda parastā recepte! Tiem, kam vēdera apvidū ir acīmredzama tauku kārta – šī recepte acīmredzami palīdzēs uz ko tā ir spējīga!

Recepte ir pavisam vienkārša un balstīta tikai uz plūmēm, kuras ikdienā cilvēki lieto reti, vai nelieto vispār!

Sastāvdaļas : 

Tikai 100 Grami ar svaigām plūmēm
Viens litrs ar destilētu ūdeni

Metodes sagatavošana un lietošana :

Paņemiet hermētisku trauku un ielejiet tajā destilētu ūdeni, kurā ievietojiet arī 100 gramus svaigas plūmes. Pēc tam to visu ievietojiet ledusskapī uz septiņām dienām. Kad nedēļa ir pagājusi paņemiet un to visu ielieciet blenderī – Sablenderējiet, līdz tiks iegūsts pilnīgi vienveidīgs maisījums. Maisījums ir jādzer katru rītu tukšā dūšā un lieliskās izmaiņas varēs just jau aptuveni piecu dienu laikā. Zaudēsiet ne tikai svaru, bet arī jutīsieties daudz labāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru