Palīdzības pulkstenis augusta mēnesim no pašiem eņģeļiem. No sirds pasakos par šo atklājumu! Man vienmēr šis pulkstenis ir ļoti palīdzējis, tas man nesen palīdzēja arī nolikt vadītāja tiesības.

Ilgi nespēju nolikt tiesības, liku tās veselas piecas reizes, taču katru reizi nesekmīgi… Pēdējo reizi man draudzene ieteica likt tiesības tieši šajos laikos – un man izdevās! Tagad un turpmāk es visiem iesaku izmantot šo pulksteni.

Saprotams, ka gan Dievs, gan eņģeļi mūs uzklausa jebkuros laikos, taču tik un tā dzīvē mēdz būt gadījumi un situācijas, kad šos pulksteņa laikus būs ļoti svētīgi zināt.

Lasi vēl: U Z M A N I E S ! Ja tu redzi naudu aiz sava auto stikla, tad nedomā, ka tā ir veiksme. Gaidi nelaimi!
Katru dienu ir kāds noteikts laiks, kad gan lūgšanas, gan prasības eņģeļi vai sargeņģeļi sadzird daudz ātrāk, nekā parastā laikā. Šo te mēdz saukt par “Eņģeļu stundu”.

Katram mēnesim tiek izskaitļots sava Eņģeļa stunda. Šajos laikus vērsieties pie sava sargeņģeļa, eņģeļa vai Dieva ar lūgumiem, un jūs saņemsiet atbildi uz savu lūgšanu, visticamākais, ka pat tuvākajā laikā.

Ja gadījumā jūs Eņģeļa stundā kaut ko lūdzāt, bet pretī saņēmāt pārbaudījumus vai vēl lielākas grūtības, tas nozīmē, ka jums tiek sūtīta vēsts no augstākajiem spēkiem ar domu, ka jums nepieciešams šo ieceri atmest.

Skatīt eņģeļa stundas nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru