Par ko klusē Jūsu ginekologs, bet vēlas Jums to pateikt! Neuztraucies pirms laika!

1. «Mums patiesībā ir vienalga vai Jūs tur veicāt epilāciju vai nē»

Noteikti ir tā gadījies: ir zināms, ka rīt jādodas pie ginekologa un tad pēkšņi tev prātā ir ideja, ka jāsteidz veikt epilāciju. Daudzas dāmas uzskata, ka pirmo ko ārsts ierauga tur ir – matiņi. Tas ir mīts, to apgalvo paši ārsti. Viņiem ir gluži vienalga, ka jums tur nav veikta epilācija, viņi vairāk uztraucās par to jūsu veselību.

2. «Jums nav jāuztraucās par smaku»

Daudzas sievietes uztraucās par savu intīmo smaku. Ārsti apgalvo, ka viņi tam nepievērš uzmanību it nemaz. Protams, ir nepatīkami ja Jums ir ir ļoti specifiska smaka, jo tas var liecināt par Vese***as problēmām. Nav nepieciešams pirms ārsta apmeklējuma desmit reizes doties dušā, pietiks tikai ar vienu.

3. «Neatceliet vizīti dēļ menstruācijām»

Ja esat nepareizi izskaitļojusi savu menstruāciju ciklu, tad tas nav iemesls atcelt vizīti, jo rindas tiešām ir garas un ilgas. Ārsti ir pilnībā nosvērti un viņiem netraucēs menstruācijas. Ārsti paši ir pārliecināti, ka tas tiešām nav iemesls par jaunu gaidīt vizīti pie ginekologa.

4. «Mēs vēlamies zināt par jūsu seksuālo dzīvi tikai profesionālās intereses pēc»

Nesamulsiet, kad ārsts jūs izvaicā par jūsu seksuālo dzīvi un par jūsu orientāciju. Uz šiem jautājumiem ir jāatbild godīgi un bez melošanas.

 

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru