Pāris, kas nodzīvojis laulībā vairāk nekā 60 gadu, nomirst vienā dienā pēc inficēšanās ar koronavīrusu

ASV Misūri štata pilsētā Sentluisā kāds vecāka gadagājuma pāris inficējies ar koronavīrusu, un abi laulātie no šīs nāvējošās sērgas radītajām komplikācijām nomiruši vienā dienā, vēsta vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Patrīcija un Bils Olvigi bija precējušies 61 gadu un dzīvoja veco ļaužu pansionātā. Viņiem vienlaicīgi parādījās klepus un pacēlās temperatūra. Kādu laiku pēc pirmo simptomu parādīšanās 85 gadus vecais vīrietis saslima un tika ievietots Slim**cā. Viņa 83 gadus vecā dzīvesbiedre tika nogādāta ārstniecības iestādē sešas stundas vēlāk.

Kad izrādījās, ka abi laulātie draugi ir saslimuši ar Covid-19, viņi tika pievienoti mākslīgajiem plaušu ventilācijas aparātiem.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kas maijā zaudēs likteņa labvēlību un kuru diemžēl vajās neveiksmes. Cerams, ka man nelaimes ies ar līkumu!

Paredzot, ka Bils un Patrīcija drīz mirs, ģimenes locekļi izsauca mācītāju. Lūgšanu tiešsaistē vēroja abu mirstošo vecīšu septiņi bērni, 20 mazbērni un astoņi mazmazbērni.

1.maijā ārsti ar tuvinieku piekrišanu atvienoja dzīvību uzturošās iekārtas. Bila aizgāja mūžībā pirmais, bet sieva – 40 minūtes vēlāk.

Avots:

ria

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru