Pārskati garderobi: Lielākie modes nami jau diktējuši, kas būs modē pavasarī un vasarā

Nav noslēpums, ka mode mainās katru sezonu, tieši tādēļ tās cienītāji cītīgi seko līdzi tendencēm, lai viņu stils nekad nebūtu novecojis.

ASV karoga stilā: Strīpas un zvaigznes

Jaunajā pavasara-vasaras sezonā īpaši aktuāla būs “amerikāņu sapņa” tematika. Apģērbos dominēs līniju raksti, kā arī zilā, sarkanā, baltā un melnā krāsa.

Raf Simons spoke about the American dream again for spring, which he depicted his own particular way; while Laura Kim and Fernando Garcia’s was a cheerful, spirited rally with tons of stripes and stars in between from Self-Portrait, Phillip Lim and Maria Cornejo.
Pictured: Calvin Klein, Monse, Zero + Maria Cornejo, 3.1 Phillip Lim

Apmetņi un vējjakas kā galvenais akcents

Ņujorkas modes nedēļā bija labi redzams 90. gadu pilsētnieku stils, lai arī dažādi modes nami to parādīja atšķirīgi, kopējā iezīme tēlā bija izteiksmīga parka/vējjaka/apmetnis. Nav šaubu, ka stilīga virsjaka būs pavasara vērīgākais pirkums.

There was definitely a huge Nineties urban vibe happening. It was expressed in different ways, but the common item was the Windbreaker/parka/anorak jacket. In whatever iteration, it will be everywhere next season — from the super casual versions at Public School, to the dressier takes at Oscar de la Renta.
Pictured: Oscar de la Renta, Calvin Klein, Claudia Li, and Dion Lee

Džinsa bikses ar “odziņu”

Džinsa bikses kļūs arvien populārākas, šajā sezonā tās būs stilīgi pieskaņot arī klasiskākiem apģērbiem – izejamai žaketei, zīda blūzei vai pat vilkt zem kleitas. Īpaši populāras būs bikses ar dekoratīviem izšuvumiem.

Fancy pants, anyone? Perhaps fancy jeans? The all-American staple got the formal treatment at the spring shows as designers paired them with evening attire and in some cases, “bewejeled” them enough to take you into a gala.  Pictured: Solace London, Adam Selman, Brandon Maxwell, and Alexander Wang

Košas, piesātinātas krāsas

Tiem, kam patīk košas krāsas šosezon būs īpaši viegli atrast apģērbus un tos saskaņot. Der piemetināt, ka visstilīgākie būs tie, kas vienā krāsu gammā tērpsies no galvas līdz kājām.

No neutral ground here, the statement was clear when it comes to the preferred spring palette: bright, saturated hues either monochromatically or colorblocked à la Tom Ford.
Pictured: Tom Ford, Carolina Herrera, Marc Jacobs, and Sachin & Babi

Caurspīdīgi, gaisīgi apģērbi

Romantiskāka stila cienītājiem būs iespēja papildināt tēlu ar caurspīdīgiem vai puscaurspīdīgiem apģērbiem -blūzēm, kleitām, svārkiem. Te jāņem vērā, ka jāizvēlas apģērbs ar sarežģītiem piegriezumiem.

Sheer, skin revealing fabrics were shown in diaphanous dresses leaving little to the imagination yet done in sophisticated cuts.
Pictured: Ulla Johnson, Mansur Gavriel, Jason Wu, and Jeremy Scott

Dažādu rakstu kombinācijas

Ekscentriskāka un vintage stila piekritēji var laikus sākt meklēt savos skapjos vai apģērbu veikalos drēbes, kas bagātinātas ar krāsainu līniju rakstiem, melnām un baltām pumpām, kā arī košiem ziedu rakstiem dažādās variācijās.

Known for being the city with an eccentric palette, London didn’t disappoint when it came to bold pattern play. From the overcharged florals set against polka dots at Mary Katrantzou to subtler, more casual variations like the patterned knits at Burberry, there was a range of day to evening fare for any occasion. 
Pictured: Mary Katrantzou, Emporio Armani, Burberry, Temperley London

Lai aplūkotu pārējās šīs sezonas stilīgākās tendences, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru