Pārskati garderobi: Lielākie modes nami jau diktējuši, kas būs modē pavasarī un vasarā

Nav noslēpums, ka mode mainās katru sezonu, tieši tādēļ tās cienītāji cītīgi seko līdzi tendencēm, lai viņu stils nekad nebūtu novecojis.

Pasteļtoņi

Izvēloties pasteļtoņus nekad nenošausi greizi, jo tie reti kad iziet no modes. Šogad īpašu akcentu piešķirs tieši lavandas krāsa. Kā zināms violetā un tās nokrāsas pasludinātas par šī gada krāsu.

Where New York opted for vibrant, saturated hues, London took a softer approach to color for spring with pastels and dusty tones. The romantic shades popped up at nearly every show, notably J.W. Anderson, Peter Pilotto and Emilia Wickstead. 
Pictured: Marta Jakubowski, J.W. Anderson, Preen by Thornton Bregazzi, Joseph

Satīns un spīdums

Lielākie modes nami nebūt nežēloja satīna audumus. Kādēļ šāda auduma apģērbu vajadzētu izvēlēties arī tev? Tādēļ, ka satīns padara svinīgu un komplimentē jebkuru tēlu, kā arī šāda materiāla apģērbus ir ērti nēsāt visas dienas garumā.

Satin was the dominant fabric during the London shows for two great reasons. First, its sheen instantly elevates any silhouette; second, its inherent fluidity and lightness makes it comfortable to wear all night long. Designers from Christopher Kane to Roksanda opted for liquid evening gowns and dresses.  
Pictured: Simone Rocha, Peter Pilotto, Roksanda, Christopher Kane

Bārkstis

Itāļu modes nami atrādīja plašu sortimentu ar bārkstainiem apģērbiem un nav nekāds brīnums, jo bārkstis tiešām atdzīvina apģērbu, turklāt tās nav tik uzkrītošas, lai nevarētu šādas lietas nēsāt kā uz darbu, tā arī uz kādu svinīgaku pasākumu.

The Italian runways were brimming with a quintessential celebratory element — made livelier with party pieces that can be shaken from dusk till dawn.
Pictured: Vionnet, Bottega Veneta, Marco De Vincenzo, Salvatore Ferragamo

Japāņu akcenti

Dizaineri jau labu laiku meklē iedvesmu senajās kultūrās, šosezon viņi savas idejas smēlušies tieši no Japānas. Modē būs kimono silueta apģērbi un cieši pieguļošas, šauras apkaklītes.

Designers have long mined far-flung cultures for inspiration, this season landing in Japan with mandarin collars and kimono styles that featured prominently on the runways. 
Pictured: Blumarine, Albino Teodoro, Jil Sander, Gucci

Tills

Tas ir svinīgs, valdzinošs un caurspīdīgs! Tilla apģērbi ir viena no lietām, kas neiziet no modes. Īpaši iecienītas šogad būs pasteļkrāsas un kupli volāni.

It’s festive, it’s glamorous and it’s sheer! Tulle was the fabric of preference at the Milan shows. 
Pictured: Vivetta, Fausto Puglisi, Brognano, Antonio Marras

Kabatas un aizdares

Kabatu un rāvējslēdzēju nekad nevar būt par daudz – vismaz dāmām šosezon nenāksies sūdzēties par to, ka apģērbam nav kabatu.

Multipockets and multizippers seemed fitting for the multi-hyphenate women of today. 
Pictured: Tod’s, Prada, Sportmax, Gabriele Colangelo

Avots: wwd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru