Pasaki mums savas automašīnas krāsu un mēs tev pastāstīsim par tevi visu ko vēlies zināt!

Padomā, kādā krāsā tu vēlētos savu mašīnu vai arī kādā ir tavs pašreizējais auto!

Virsbūves krāsas izvēle ir viena no svarīgākajām lietām, iegādājoties auto. Izvēlētā krāsa noteikti pastāsta kaut ko nozīmīgu par tevi.

Lasi vēl: Viņš pieskrūvēja pie sava ”moskviča” koka riepas un viss beidzās slikti…

Sarkana. Tev patīk apmeklēt ballītes un izbaudīt atmosfēru, ja vien tur it jautri cilvēki. Tev ir daudz enerģijas un tu esi entuziastisks cilvēks.

Balta. Tu esi pašdisciplinēts un uztver dzīvi ļoti nopietni. Tev patīk uzņemties atbildību par sarežģītiem uzdevumiem, jo esi pārliecināts, ka tos izpildīsi. Tu gandrīz vienmēr sasniedz to, ko vēlies.

Melna. Tev patīk būt noslēpumainam. Tu esi pašpārliecināts un mierīgs un ļoti seksīgs. Tu labi ģērbies un apģērbs liecina, ka esi elegants indivīds.

Zila. Mierīgs un saprātīgs ir vārdi, kas tevi vislabāk raksturo. Draugi bieži vēršas pie tevis lūdzot palīdzību, kad radušās problēmas. Tev patīk likt cilvēkiem smieties un priecāties.

Brūna. Tev nepatīk līst citu darīšanās. Tu cieni privātumu un atrašanos vienatnē. Tu esi apņēmīgs un dari visu, kas nepieciešams, lai iegūtu to, ko tu patiesi vēlies.

Sudraba vai pelēka. Tu esi stilīgs. Lielāko daļu nopelnītā naudas tu iztērē drēbju iegādei nevis ēdienam vai citām vajadzībām. Tu esi draudzīgs un pašpārliecināts svešinieku priekšā. Tu augstu vērtē draudzību.

Zaļa. Tu esi zinātkārs, it īpaši intelektuālajā jomā. Tu esi piezemēts un tu izbaudi dabas mieru. Tev patīk atrasties dabas tuvumā, it īpaši kad debesis ir zilas un zāle zaļa, klausoties putnu dziesmās.

Dzeltena. Tu esi spilgts un priecīgs. Tava dzīve ir pilna jautrības un tu izbaudi tikšanās ar cilvēkiem. Par spīti iepriekš minētajam, tu esi piesardzīgs un pamatīgi apdomā rīcību pirms lēmuma pieņemšanas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru