Pasākumu kalendārs Kaskurkad.lv piedāvā – Nedēļas pasākumu tops

Latvijas kultūras un izklaides pasākumu kalendārs Kaskurkad.lv ir apkopojis nedēļas aktuālākos publiskos pasākumus, kuri norisināsies ievērojot visus valstī noteiktos drošības pasākumus.

Saulrieta Koncerti Mārupē / III Sezonas Atklāšana

Trešdien, 27. maijā, plkst. 21.00

Aktīvās atpūtas parkā “JIP mārupīte”

Koncerta sākumā baudīsi instrumentu un vokālu mijiedarbību no grupas Very cool people. Koncerta kino sadaļā tiks demonstrēta filma “Blakus”.

Kamēr Brīvības bulvāris 36 nelemj savādāk, pasākuma laikā Tu un Tavējie varat atrasties tikai un vienīgi mašīnās. Mēs ar Tevi sazināsimies pa Tavu radio.

Aktīvās ceturtdienas ar jūras kajakiem

Ceturtdien, 28. maijā, plkst. 18.30

Andrejostas jahtklubā

Rīgas laivas / Kayaking in Riga un Lūzumpunkts – Piedzīvojumu Organizācija esam tikuši pie jauniem jūras kajakiem un vēlamies dot iespēju vismaz reizi nedēļā izbraukt ļaužu grupiņai, kura uz airēšanu ir uz “tu” vai grib par tādiem kļūt. Šī pasākuma mērķis ir iepazīt jūras kajakus, apgūt airēšanas prasmes, doties distancetos treniņos un pēc tam arī patstāvīgos piedzīvojumos pa Latvijas upēm.

Koncerts pirmajā rindā. Dināra Rudāne, Raimonds Pauls, Edvīns Ozols, Artjoms Sarvi

Piektdien, 29. maijā, plkst. 18.00/19.30/21.00

Hanzas peronā

Uzstāsies ne mazāk šarmantā dziedātāja Dināra Rudāne, iesākot šīs dienas pasākumus kopā ar koncertstāstu sērijas īpašo viesi Maestro Raimondu Paulu, bet nākamajos divos saspēlējoties ar vienu no virtuozākajiem Latvijas džeza pianistiem Artjomu Sarvi un ekspresīvo basistu Edvīnu Ozolu.

Koncertu cikls “MŪDA” – mūzika dabā

Sestdien, 30. maijā, plkst. 19.00/21.00

Valmierā

Muzikāls baudījums kultūras gardēžiem, kura laikā izvēlētā zaļā zona pati kļūs par jaunu, vēl neapgūtu skatuvi un vienlaikus – skaistu ainavisko scenogrāfiju.

Katrs “MŪDA” koncerts būs veltīts kādai no četrām stihijām. Pirmais koncerts aizritēs stihijas Zeme zīmē kopā ar izcilo dziedātāju un komponisti Lindu Leen un talantīgo ģitāristu Rihardu Lībieti.

Gadatirgus “Dārzam un dzīvesstilam”

Svētdien, 31. maijā, plkst. 10.00

Ķīpsalas starptautiskā izstāžu centra āra teritorijā

Jau no 29. līdz 31. maijam Ķīpsalā notiks gadatirgus “Dārzam un dzīvesstilam”, kur vienviet varēs iegādāties gan visdažādākos stādus, puķes, augļu kokus, košumkrūmus, gan arī daudzveidīgas preces dārza darbiem un atpūtai.

Latviešu laikmetīgās mākslinieces Ievas Bondares personālizstāde “Ubuntu”

Pirmdien, 1. jūnijā, plkst. 10.00

Mākslas galerijā “Putti”

Izstādes 7 lielformāta mākslas darbi radīti, balstoties uz mākslinieces iespaidiem no 7 košākajām kompozīciju krāsām, kuras Dienvidāfrikā sastopamas visapkārt – zeme, mājas, daba, okeāns, kalni, dzīvnieki, cilvēki un pat saule tur mirdz citādi. Ieva uz audekla vēlējās uzlikt sajūtu, kas tur nepameta ne mirkli – daba ir vislabākais mākslinieks, no kura mācīties visskaistāko un pareizāko krāsu salikumu no pretkrāsu skatu punkta.

Egila Rozenberga lielformāta gobelēnu izstāde “Transfigurācija”

Otrdien, 2. jūnijā, plkst. 10.00

Kultūras centrā “Siguldas devons”

Egila Rozenberga lielformāta šķiedras mākslas objekti pārliecinoši apliecina, ka senajai audumu mākslai nemitīgi mainot ārējo formu un materiālus, kā arī izvēršot aktuālas idejas, ir iespējama radoši izvērsta nākotne. Izstādi kultūras centra Silvas zālē varēs apskatīt mēnesi līdz 28.jūnijam.

Kaskurkad.lv ir lielākais kultūras un izklaides pasākumu kalendārs Latvijā. Kalendārs ir radīts ikvienam, kurš vēlas uzzināt par aktuālākajiem notikumiem koncertdzīvē, teātrī, mākslās, kino, klubos, skaļākajiem brīvdabas pasākumiem, sarīkojumiem novados, vai, piemēram, atpūtas iespējām ģimenēm ar bērniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru