Pasaulē beidzot nācis prinča Harija un Meganas pirmdzimtais! Tiek paziņoti arī jaunumi

Beidzot tapis zināms, ka princis Harijas un Megana Mārkla beidzot kļuvuši par vecākiem! Jau labu laiku iepriekš viņiem bija iespēja paziņot par to, kāds būs bērniņa dzimums, tomēr viņi to nedarīja, līdz pat šim brīdim! Tikai pēc dzemdībam princis Harijs atklāja un paziņoja jaunumus par to, ka tas ir puika!

Pirmdzimtais ir nācis pasaulē 6. maijā, 5:26 no rīta pēc Lielbritānijas laika. Jaunumos tika paziņots arī cik tad īsti sver mazais! Svars esot 3 kilogrami un 95 grami, kas ir samērā labs svars priekš dzimušā. Par tā piedzimšanu paziņoja pats Harijs, kurš skaisto brīdi paziņoja sociālajā tīklā – “Instagram.”

Princis Harijs paziņoja, ka viņa sieva un mazais bērniņš ir labās rokās un abi divi jūtas lieliski. Tāpat Harijs izteicās, ka vārds viņa mazulim gan vēl neesot izdomāts, jo tas šajā ziņā esot ļoti rūpīgi jāizvēlas, taču arī tas tikšot paziņots.

Pati pirmā, kas uzzināja par mazuļa piedzimšanu bija karaliene Elizabete II, tikai pēc tam tika informēti citi, līdz arī nonāca sociālajos tīklos.

Zināms, ka Megana Slim**cā jau tikusi nogādāta pirmdienas rītā. Šis ir astotais Elizabetes II mazmazbērns un ir septītajā vietā, jeb septītais rindā uz karalisko troni.

Lasi vēl :  Milzīgā “Aeroflot” traģēdija : Medijos nonācis pasažiera nofilmēts video no lidmašīnas iekšpuses!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru