Pašu romantiskāko bildinājumu, iespējams pat 2018. gadā var sagaidīt no šīm zodiaka zīmēm

Noskaidro, kurām zodiaka zīmēm ir vislielākās izredzes sarūpēt pašu romantiskāko bildinājumu!

Lasi vēl: Jau rīt 21. decembrī – ziemas saulgrieži! Ko būtu jāzina un kā tam sagatavoties

VĒZIS

Vēžu vīrieši ir sentimentāli. Viņš vēlēsies bildināt jūs restorānā, kur jūs pirmo reizi bijāt randiņā kopā, vai arī pludmalē, kur pirmo reizi bijāt atvaļinājumā kopā. Lai arī kad un kur viņš to darītu, tas būs kaut kas ļoti personisks, un viņš vēlēsies, lai jūs jūtaties ļoti īpaša. Viņš vēlas, lai tā būtu jūsu īpašā diena; Vēzis vēlas, lai zināt, ka šajā visā ieguldīts ļoti liels darbs un viss ir smalki pārdomāts.

JAUNAVA

Vīrietis – Jaunava pārdomās ikvienu smalkāko bildinājuma detaļu. Jūs noteikti nojautīsiet, ka kaut kas tāds tuvojas, jo viņš būs visu izplānojis līdz pēdējai minūtei, kas liks jums turēt aizdomas par kaut sagaidāmo. Tā būs diena, kad viņš būs ieplānojis jums abiem kaut ko “īpašu”, turklāt visu to laiku viņš būs ārkārtīgi nervozs. Viņš būs nosvīdis slapjš, kad tupsies uz viena ceļ, jo viņš tiešām to arī darīs.

SKORPIONS

Skorpionu vīrieši ir īpaši jūtīgi. Viņš, visticamākais, bildinās jūs naktī. Ceļš līdz guļamistabai būs noklāt svecītēs, bet gulta būs pilna ar rožlapiņām. Vienā no gultas pusēm stāvēs bļoda ar šokolādē iemērcētām zemenēm un neatvērtu šampanieša pudeli. Viņš noteikti cerēs, ka jūs teiksiet “jā”, lai ne tikai varētu pavadīt visu atlikušo dzīvi ar jums, bet arī tādēļ, lai varētu atvērt vaļā šampanieša pudeli un nodarboties ar kaislīgu seksu.

Lasi vēl: Ja šī ķermeņa daļa ir pārāk liela, tad priekšlaicīga ejakulācija ir neizbēgama!

ZIVIS

Zivju vīrieši ir īpaši romantiski. Jūs zināsiet, kad viņš vēlēsies bildināt, jo viņš atdos visu savu sirdi un dvēseli. Iedomājieties ko tādu, kas aprakstīts tikai pasakās vai romantiskos nostāstos – viņš ir tas vīrietis, kas liks tam notikt arī reālajā dzīvē, kad tiksiet bildināta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru