Pati neparastākā izglābšanās par kuru pasaulē ir dzirdēts

Kad beidzot meiteni aizveda uz Slim**cu, ārsts uzstādīja diagnozi – nāve no nosmakšanas. Visa ģimene slīga bēdās. Pēc pāris dienām notika bēres. Meiteni skaisti apģērba un uz pirksta uzvilka viņas mīļāko zelta gredzenu.

Pēc bērēm notika svinēšana, taču ne uz ilgu laiku, jo pie durvīm pēkšņi pieklauvēja. Uz savām bērēm atnāca ”mirusī” meitene pārbiedējot visus cilvēkus līdz nāvei.Viņa visa bija dubļos un netīrumos. Viņai iedeva ēdienu un ļāva nedaudz atpūsties. Nākamajā rītā viņa bija gatava sākt runāt.

Pogu, kuru viņa bija norījusi nebija aizsprostojusi elpošanu pilnībā. Gaiss tika nedaudz, lai smadzenes paliktu dzīvas, taču viņa zaudēja kontroli pār savu ķermeni. Viņa dzirdēja visu, bet neko nevarēja izdarīt. Viņa nomirtu, ja nebūtu kapu izlaupītāji, kuri atraka kapu, noņema viņas zelta gredzenu.

Viņi nolēma arī paņirgāties par ķermeni uz izģērba viņu. Novelkot kleitu, viņi strauji viņu apguldīja uz muguras un poga atkrita atpakaļ. Meitene beidzot spēja normāli elpot. Divi laupītāji bija šokā un bailēs par redzēto. Vēlāk Pol***ja noziedzniekus noķēra.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru