Pavadi pašizolāciju lietderīgi: attīri mājokļa enerģētiku, lai šajā laikā slimības ietu ar līkumu

Koronavīrusa pandēmija ir skārusi gandrīz visu pasauli. Labākais, ko pašlaik varam darīt, ir palēnināt dzīves tempu un mājās nogaidīt, līdz “vētra” būs beigusies.

Bet, lai pašizolācijas laiku varētu pavadīt lietderīgi, varam attīrīt mājokļa enerģētiku un atbrīvot sevi no emocionālajiem šķēršļiem.

Koronavīrusa draudu situācijā nevienam nav viegli: katru dienu mēs lasām satraucošas ziņas, mainās ierastais dzīvesveids, daudzi atrodas pašizolācijas režīmā, ko nav tik viegli izturēt pat esot kopā ar tuviniekiem.

Tas viss liek mums iegrimt pārdzīvojumos, piesārņo mūsu auru un mājas enerģētiku ar mentāliem un emocionāliem netīrumiem. Un to visu vajag attīrīt no negatīvā, lai neslimotu un nepiesaistītu savai dzīvei sliktus notikumus.

Kā attīrīt mājokli no negatīvisma?

Atrodoties pašizolācijas režīmā, mājokli var padarīt par spēka vietu. Lai to izdarītu, ir jāveic tīrīšana. Atbrīvoties no uzkrātā negatīvisma nav sarežģīti – ar šo uzdevumu spēj tikt galā jebkura saimniece. Mājas enerģētikas attīrīšana lielā mērā atgādina parasto ģenerāltīrīšanu, taču tai ir vairāki svarīgi noteikumi.

Bioenerģētikas eksperti iesaka enerģētisko tīrīšanu veikt vismaz trīs reizes gadā. Bet jāņem vērā, ka to nedrīkst darīt jaunā mēnesī, kā arī augoša mēness pirmajās dienās.

Mājokļa enerģētiskā tīrīšana

Sāc ar sevi. Lai mājokli attīrītu no mentālajiem netīrumiem, nepieciešama sagatavošanās. Vispirmsir jāatbrīvojas nosava “iekšējā negatīvisma”, jāattīra enerģētika. Jebkuri pārdzīvojumi ir tieši saistīti ar negatīvu domāšanu.

Tie ir jāidentificē un jāneitralizē. Ir svarīgi saprast, kāds ir slikta noskaņojuma cēlonis. Tās nav tikai emocijas, bet arī negatīvs bloks, kas traucē laimīgai dzīvei. Koncentrē uz to savu uzmanību un domās liec tam pazust. Vari izmantot attīrīšanās meditāciju, mantru lasīšanu vai lūgšanas.

Izrevidē lietas, atbrīvojies no krāmiem. Otrais mājokļa “ārstēšanas” solis ir lietu pārskatīšana un telpas atbrīvošana. Lietas, kuras mēs neizmantojam vai izmantojam neatbilstoši mērķim, tiek uzskatītaspar ārējā negatīvisma piesaistītājām.

Eksperti iesaka nevajadzīgās lietas izmest vai atdot tiem, kam tās vajadzīgas. Atbrīvojoties no liekā, tu vari nošaut divus zaķus uzreiz -attīrītmājoklī vietu kaut kam jaunam un sarūpēt kādam dāvanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru