Pavadi pašizolāciju lietderīgi: attīri mājokļa enerģētiku, lai šajā laikā slimības ietu ar līkumu

Izmazgā grīdu un notīri putekļus. Efektīvākais veids, kā neitralizēt negatīvo, ir aizslaucīt to ar slotu un nomazgāt ar ūdeni. Ja runa ir par īpašiem mentāliem netīrumiem, eksperti sirsnīgi iesaka lietot jūras vai galda sāli (5-6 ēdamkarotes vienai tīrīšanas reizei). Tas palīdz attīrīt telpu gan fiziski, gan enerģētiski. Turklāt ar sāls palīdzību tu vari uzlikt mājoklim spēcīguenerģētisko aizsardzību.

Apdūmo mājokli. Pēc mitrās tīrīšanas tu nonāksi finiša taisnē. Atliek tikai apdūmot mājokli un apslacināt to ar svēto ūdeni. Apslacināšanai vari izmantot As**szāles zariņu vai istabas augu smidzinātāju. Pulksteņrādītāja virzienā apstaigā visas mājokļa telpas, sākot ar ārdurvīm, un apslacini katru stūri.

Lasi vēl: Astroloģe par koronavīrusu: jau maijā varēsim atviegloti uzelpot. Uzzini ko vēl astroloģe sola!

Pēc tam aizdedzini vīraku vai sveci, lai piepildītu mitekli ar gaišu, tīru enerģiju. Lai sasniegtu lielāku efektu, ar vīraka kociņu vai sveci izstaigāt visas telpas, iztēlojoties, kā kopā ar dūmiem tavu mājokli atstāj bēdas, skumjas, nelaimes un skandāli un to vietā nāk laime, uzplaukums un labklājība.

Avots:

esotericblog

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru