Pavisam vienkārša tautas metode, kas palīdzēs tomātiem ātri augt un labi nogatavoties

Pēc tam, kad būsiet iestādījuši tomātus (vienalga – siltumnīcā vai dārzā), lai tomāti labāk un ātrāk augtu, tos nepieciešams mazliet palutināt ar barības vielām un mēslojumiem.

Lasi vēl: Viņa paņēma 1 piena paku, 100 ml etiķa un ieguva gardu mājas sieru!

Ir ļoti daudz mēslojumu varianti – sākot ar pavisam mūsdienīgiem veikalā nopērkamiem produktiem, līdz daudz un dažādām tautas receptēm. Lieki pieminēt, ka visbiežāk tieši tautas receptes sniedz vislabākos rezultātus. Piemēram, tomātus var piebarot ar raugu, borskābi un jodu. Saprotams, ka ir arī citi veidi, kā piebarot savus tomātus un citus dārzeņus.

Gatavojam pavisam vienkāršu, taču ļoti efektīvu līdzekli labākai tomātu. augšanai
Kādēļ dabīgie mēslojumi un barības vielas ir daudz labākas? Tieši to dabīguma dēļ, jo to sastāvā teju vienmēr ir pilnīgi dabīgas izejvielas, proti, ķīmiskie savienojumi nav sastopami. Tāpat ar dabīgiem mēslojumiem daudz patīkamām ir pēcāk ēst pašu produktu, jo zini, ka tajā nav nekāda ķīmija, turklāt pati garša arī ievērojami atšķiras. Nebūs kauns šādus produktus pasniegt draugiem vai radiem. Lai iegūtu patiešām gardu un labu ražu, jums noteikti jāpamēģina mūsu šīs dienas ieteiktais dabīgā mēslojuma veids.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    Pat domādams neizdomāsi šādu mēslojumu recepti tomātiem ! Tas velk uz ,,stulbuma kalngals ”recepti ! ….Sāciet ar mazu muciņu, kuras tilpums ir apmēram 200-300 litriem. Piepildiet to līdz 1/3 ar nātrēm. Pēc tam tur pat pievienojiet klāt spaini ar augu deviņvīruspēks, 2 lāpstas ar pelniem, lejiet tajā 3 litrus sūkalu un pielieciet vēl klāt 2 kg rauga. Kad mēslojums būs nostāvējis divas nedēļas, tas būs gatavs lietošanai.

Pievienot komentāru